Horoszkóp

Minden csillagjegynek van egy titkos tulajdonsága – tudd meg most, mi a tiéd!

Ismerd meg mélyebben a saját személyiségedet vagy másokét a csillagjegyekben rejlő titkos jellemvonások által!

Azt hisszük, jól ismerjük magunkat, ám néha a csillagjegyünk még nálunk is többet tud a saját jellemünkről! Most olyan titkos tulajdonságokra hívja fel a figyelmünket a horoszkópunk, amiket talán még magunk is elfelejtettünk. 

Nyilas

Ki nem állhatod, ha le vagy kötve. Ezt a partnerednek tuti, hogy nem vallanád be, de talán még magadnak sem. A kalandvágyad csillapíthatatlan, szinte bármikor vevő vagy egy utazásra, vagy belevágnál új lehetőségbe.

Bak

Képes vagy teljesen a munkának szentelni magad, anélkül, hogy észrevennéd. Néha emlékeztesd magad, hogy nem a karrier a legfontosabb az életben!

Minden csillagjegynek van egy titkos tulajdonsága - tudd meg most mi a tiéd!

Vízöntő

Senki nem gondolná rólad, hiszen nem mutatod ki, de rengeteg szeretet rejlik a szívedben. Úgy is mondhatnánk, hogy az egész emberiség iránt van benned egy mély szeretet.

Halak

Hiába vagy tele művészi hajlammal, előfordulhat, hogy a félénk jellemed miatt nem mutatod ki. Pedig valószínűleg a táncban, a zenében vagy a rajzolásban is tehetséges vagy.

Kos

Próbálod ugyan visszafogni magad, de valójában minden helyzetben te akarsz lenni a főnök. Könnyen lehet, hogy ezt még magadnak sem vallod be, de nem bírod elviselni, ha a dolgok kikerülnek az irányításod alól.

Bika

 Annyira makacs vagy, hogy teljesen elzárod magad az újdonságok elől. Amikor mégis megtapasztalod a jót és az izgalmasat valami újban, nehezen ismered el, hogy a változás akár még kellemes is lehet.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top