Horoszkóp

5 csillagjegy, akiknek kiváló a kapcsolatuk az apjukkal

Lehet, hogy még sosem gondoltál úgy magadra, mint apu pici lánya, de ha szoros a viszonyod édesapáddal, gondold újra.

Apu pici lányának lenni néha szorosabb viszonyt jelent édesapáddal, mint anyukáddal. Ez utóbbi nem feltétlenül jelent rossz kapcsolatot, de ha apáddal vagytok, nem lehet titeket elválasztani.

Egyes állatövi jelek szülöttei sokkal inkább apu pici lányai, mint mások. Néha azért, mert férfias bolygók uralják őket – tehát inkább a férfiakhoz kapcsolódnak, mint a nőkhöz –, vagy mert van valami más, ami az asztrológián alapuló kapcsolatot motiválja.

A legszorosabb kapcsolat lehet apa és lánya között (Fotó: Pexels.com)

Bika

A Bika kicsi kora óta mindig is mélyebb kapcsolatban volt az apjával, mint bárki mással. Amikor fiatalabb volt, apja tanította meg hogyan kell biciklizni, hogyan legyen mindig önmaga, és sok más dolgot, amitől az a nő lett, akit most a tükörben lát. Röviden: a Bika az apja lánya, mert mindent, amit az életben megtanult, az apjától tanulta.

A Bikáknak fontos, hogy legyenek olyan referenciaszemélyek, akik segítenek nekik az élet fontos dolgaira összpontosítani. Az apjuk egyike ezeknek a különleges embereknek, akihez mindig elsőként fordul segítségért egy Bikalány.

Ikrek

Az Ikrek mindig szorosabb kapcsolatban állnak az apjukkal, mint bárki mással, mert ők azok az apa-lánya duó, akiket hasonló érdeklődés köt össze. Akár sportot néznek, sört isznak, hétvégén túráznak, vagy kertészkedési tippeket osztanak meg egymással, egy Ikrek és az apja olyan közel állnak egymáshoz, mintha összenőttek volna a csípőjüknél.

Oroszlán

Az Oroszlán teljesen apa kislánya. Egy Oroszlán már kiskora óta magabiztosnak, sikeresnek és erősnek látja az apját, épp, amilyen szeretett volna lenni. Felnőve pedig ugyanazokat a vonásokat használja, amelyeket az apjában lát, hogy elérje saját sikereit és magabiztosságát.

Az Oroszlán jellemvonásait az apja határozta meg: kemény, erős akaratú és kissé makacs. De ha valaki meg tudja mutatni neki, hogy a kemény munka megtérül, az az apja. Tudja, hogy az élet nehéz, de tudván azt is, hogy van egy példaképe az életében,  aki ápolja a lelkét, és segít neki, azt érzi, hogy bármit elérhet.

Mérleg

A Mérleg minden értelemben apa kicsi lánya. Az apja már kiskora óta védelmezője, példaképe és legjobb barátja. Csak annyit kell tennie, hogy megrebbenti a szempilláit, és apja hegyeket mozgat majd érte. Apjának köszönhetően, a Mérleg megkap mindent, amit csak akar. És neki ez nagyjából mindent jelent, amire gondolsz.

A Mérleg az egyik állatövi jel, amely szeret az élet finomabb dolgait, és keményen dolgozik, csak hogy megengedje magának ezeket a finomabb dolgokat. Természetesen csak azért, mert tud vigyázni magára, még nem azt jelenti, hogy elutasít egy kedves gesztust, ha az apja ajándékokat ad neki. A Mérleg az az elkényeztetett lány, akinek az apja egyszerűen nem tud nemet mondani.

Nyilas

A Nyilas lehet az egyik állatövi jel, amely azt akarja, hogy élete tele legyen kalanddal és szabadsággal, ám mégis szilárdan otthoni gyökerekre van szüksége – és mindezt az apja adhatja meg. Lehet, hogy romantikus partnerek jönnek és mennek az életében, de a Nyilas apja mindig egy biztos pont lesz.

A Nyilas csodálja az apját, és tudja, hogy  ő lesz, aki megadja neki az életében szükséges tanácsokat. A Nyilas mindig arra törekszik, hogy tanuljon a hibáiból és úgy kezelje az életet, mintha tapasztalatok sorozata lenne. Bár ezt önmagában is megteheti, szereti tudni, hogy ha valaha bajba kerül, az apja ott lesz, hogy ismét a helyes útra vezesse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top