Horoszkóp

Válassz egy aranyhalat a képről, megmondja, teljesül -e az álmod

Egy kis játék a Caféblog bloggerétől.

Az Aranyhal a legenda szerint egy gyönyörű, szerelmét sirató fiatal lány könnyeiből született, szimbolikusan a bőség jelképe.

Lótusz, a Caféblog bloggere ezért egy kis játékra hív titeket. Válasszátok ki a halacskák közül a legszimpibbet, ő fogja elárulni nektek, hogy álmotok megvalósul -e.

  1. Ez az aranyhal odafigyelt kívánságodra! Bár ez a legfiatalabb a 4 aranyhal közül, és még nem elég erős…. De egy ilyen jó ember számára, mint amilyen te vagy, készen áll arra, hogy megpróbálja megvalósítani álmod. A vágyott dolog nagyon hirtelen fog megvalósulni. Szóval várj türelmesen! Hamarosan meg fog történni a csoda.
  2. Az aranyhal meghallgatta a kívánságodat, kuncogni kezdett és farkát csóválta. A kívánságod valóra válik, de időbe telik. Ha szeretnéd, hogy gyorsabban teljesüljön a kívánságod, akkor te is tegyél érte erőfeszítéseket! Végül is, az aranyhal sem mindenható.

Ha a harmadik vagy negyedik halat választottad, kattints Lótusz Caféblogjára a megfejtésért.

(Kiemelt kép: Lótusz/Caféblog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top