Horoszkóp

Mit tesz a 12 csillagjegy, ha beszorul a liftbe?

Bouvet, a Caféblog bloggere vicces sorozattal rukkolt elő.

Viccesen komoly sorozatában Bouvet, a Caféblog bloggere megmutatja, mit is tesznek a horoszkópok szülöttei egy-egy érdekes szituációban.

Mit tesz tehát a 12 csillagjegy, ha beszorul a liftbe?

KOS

„Mert az a barom bika azt mondta, ide jöjjünk, és még az ütődött szűz is bólogatott. Ráadásul a hülye skorpió most úgy óbégat, hogy megsüketülök! Ki volt az a marha, aki egyáltalán feltalálta a lifteket, és amúgy is, mindenki kapja be! Hol van már a szerelő? Megint egy bénát küldenek, biztos. Nem is értem, mire fel kapja az ilyen a fizetését.” Talán levegőt vesz, de addig a pillanatig duzzog, amíg ki nem szabadítják. Ha kinyílik az ajtó, méla „Barmok” felkiáltással távozik.

BIKA

Papírt-tollat vesz elő, válságstábot állít fel. Kiszámolja, mennyi élelem és ital van a liftben, megnézi, van-e szellőző, ha nincs, mennyi időre elegendő az oxigén. Tesz-vesz, fontoskodik, kérdez és nyugtat. Vigasztal másokat, ha kell. Igazi kincs a bajban.

IKREK

Lol, hehe, legutóbb volt az a horrorfilm, abban is beszorultak a liftbe, aztán jöttek a zombik, és folyt a vér.” – Az ikrek állati jól szórakozik, és szórakoztatna másokat is. Mondjuk… nem veszi észre, hogy mások már legszívesebben megfojtanák: ő csak nevetgél, és roppant jól érzi magát.

A többi csillagjegy jellemzéséért kattints a Caféblogra!

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top