Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak ritkán hűségesek

Néhány csillagjegynek nehezebben megy az elköteleződés, mint a többieknek. Ez persze nem jelenti, hogy képtelenek lennének rá, de ők azok is, akik a legkevésbé hűséges típusok. A horoszkóp szerint.

Vajon ki az, akinek soha, egyetlen egyszer sem dobbantotta meg egy szimpatikus valaki – legalább egy pillanatra – a szívét a párja mellett? S ki az, aki soha senki másra nem gondolt, csak és kizárólag a párjára? Persze, biztosan ilyen emberek is léteznek, de azért az igazán hosszú párkapcsolatokban megeshet, hogy felébred a vágy valaki más iránt is. Ez ugyan még nem megcsalás, de a kísértés lehetősége ott lebeg a levegőben.

A megcsalás fogalma mindenkinek mást jelenthet. Van, akit egy kósza flört is vérig sérthet, mások ennél többet is megbocsátanak, elnéznek a párjuknak. Hosszú párkapcsolatokban talán törvényszerűnek mondható, hogy idővel lohad a szenvedély lángja. De legalábbis nagyon tudatosnak kell lenni, hogy húsz-harminc év után is fenntartsák a tüzet egymás – és csakis egymás – iránt a párok.

A különleges videóban szereplő csillagjegyeket a horoszkóp nem sorolja a leghűségesebb típusok közé. Náluk valójában gyakran megeshet, hogy engednek a csábításnak a párjuk mellett. Nekik ugyanis nem könnyű elköteleződniük hosszú távon egyvalaki mellett. Persze ez még nem jelenti, hogy ne tudnának, vagy ne is törekednének erre. Amikor valódi párjukra találnak, ők is a hűség mellett döntenek.

Nos, a te párod vajon a csalfább típusok közé tartozik? És te? A horoszkóp fellebbenti mindenkiről a fátylat… A kép alá görgetve indítsd el a videót a részletekért.

Ezek a csillagjegyek csak nagyon ritkán hűségesek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek nem mindig hűségesek a párjukhoz (fotó: Getty)

Fotók: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top