Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. március 10-16. – Szívmelengető üzenettel lepnek meg az angyalok

Az angyalok ezen a héten is segítenek. Szívmelengető üzenetük önmagában is nagyon hasznos segítség. Kérd őket bármiben és bármikor, s higgy a támogatásukban! Melyik segít ezen a héten? A különleges horoszkópból megtudhatod...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet és javaslatot. Valójában kár lenne, hiszen valamiért mégiscsak erre a cikkre kattintottál…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló angyali üzeneteket. Rajtad múlik, elfogadod-e. Ezen a héten is kérheted bármelyik angyal támogatását, segítségét.

Kos

Jeremiel arkangyal segít neked, hogy új és egészen más szintre léphess. Figyelj a belső hangokra, s találd meg a valódi célodat. Már ezen a héten nagyon sokat tehetsz, hogy elérhesd, amire a szívedben vágysz. Bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is. Ezzel az érzéssel a szívedben tekinthetsz csak előre…

Bika

Metatron arkangyal segít, hogy végre higgy magadban. A céljaid is akkor érheted el és valósíthatod meg, ha hiszel önmagadban, ha tudod, hogy értékes ember vagy. Ezen a héten figyelj a belső hangokra, s tedd azt, amit a szíved diktál. Nagyot fordul veled a világ, amikor a saját elvárásaidat követed, s nem másoknak akarsz megfelelni… 

Ikrek

Chamuel arkangyal támogat téged ezen a héten. Segítségével rájöhetsz, hogy létezik sokkal jobb megoldás is, mint amit most még annak gondolsz. Jól tennéd, ha picit befelé is figyelnél, meditálnál, elmélkednél magadban, hogy tisztábban láthass. Az angyalok hangját is csak a csendben hallhatod meg. Merj más lenni, merd más szemmel látni magad!

Rák

Rafael arkangyal segít, hogy a legjobb döntést hozhasd meg ezen a héten. Neked káprázatosak a megérzéseid, s figyelsz is rájuk. Most különösen érdemes lesz, hiszen Rafael arkangyal támogat a megérzéseken keresztül. Ha befelé figyelsz, lazítasz, pontosan tudod, hogyan dönts az adott helyzetben. Akkor is, ha az észérvek mást mondanak… 

Oroszlán

Jophiel arkangyal nagyon örömteli üzenettel szépíti meg a hetedet. Megvalósulhat ugyanis az álmod, amire oly régóta vágyakozol. Fontos, hogy bízz magadban és hidd el, bármit elérhetsz, amiben igazán és szívből hiszel. A nehézségeken hamarosan túlléphetsz, onnantól minden egyre csodásabbnak tűnik majd…

Szűz

Ariel arkangyal támogat, hogy a lehető legtöbbet hozhass ki magadból. Különleges erő rejlik a lelkedben, amit érdemes használnod is. Benned van a jóindulat, a kegyelem, az empátia érzése, mely hatalmas erő a kezedben. Bármit elérhetsz vele, amit csak szeretnél. Bocsáss meg előbb magadnak, majd a többieknek is. Innentől egyre magabiztosabb és erősebb leszel.

Különleges üzenettel lepnek meg az angyalok a héten (fotó: Getty)

Különleges üzenettel lepnek meg az angyalok a héten (fotó: Getty)

Mérleg

Uriel arkangyal a stabilitás, a nyugalom érzésével ajándékoz meg téged ezen a héten. Átveheted az irányítást az életed fölött, s érdemes új terveket, célokat kitalálnod. A kezedben van a sorsod, te döntesz az életedről, akkor is, ha időnként ez nem könnyű feladat. Amint stabilan állsz a földön, s tudod, mit akarsz elérni, elindulhatsz a siker útján is.

Skorpió

Raziel arkangyal csodás üzenete szerint olyan életet teremthetsz magadnak, amilyet csak szeretnél. Figyeld a jeleket már ezen a héten is, s mindent megkapsz, amire csak szükséged van a boldogulásodhoz. A gondolataiddal, az érzelmeiddel teremtesz. A tavasz, s már ez a hét is sikeres és új kezdet lehetőségét ígéri. Élsz vele?

Nyilas

Haniel arkangyal arra kér téged, hogy lassíts egy picit ezen a héten. Most nagyon erősek lehetnek a megérzéseid, de semmit sem érnek, ha figyelmen kívül hagyod őket. Próbálj meditálni, kapcsold ki legalább néhány perce a szüntelenül dolgozó elmét, s csak figyelj befelé. Bámulatos üzeneteket továbbítanak most az angyalok. Haniel arkangyal segít elcsendesedni.

Bak

Zadkiel arkangyal szerint nagyon jó időszak vár rád. Egyelőre még szükséged van az önkontrollra és a türelemre, de ezek a tulajdonságok meg is találhatók benned. Szóval, nem esik majd nehezedre. Némi kompromisszumot tenned kell, de pontosan látni fogod, ez az egyezség téged szolgál a leginkább. Élj vele mindenképp! Érdemes.

Vízöntő

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. Segítségével hamarosan elhárulnak a most még kilátástalannak tűnő problémák is. Kérd Mihály arkangyalt, s ő elhárít minden nehézséget az életedből. Üzenete szerint hamarosan új szintre léphetsz az életedben. Spirituális fejlődésed útján a lehető legjobb irányba haladsz.

Halak

Raguel arkangyal támogat téged ezen a héten. Nemcsak nagyon fontos igazságokra bukkanhatsz, de az igazság most melletted is áll. Szóval, érdemes kitartanod, sőt, ha kell harcolni az igazadért. Hamarosan a te javadra születik döntés. Legyél következetes és kitartó! S ha kell, kérd ehhez Raguel arkangyal segítségét!

Ez is érdekelhet Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top