Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. március 17-23. – Segítenek az angyalok a mostani változásokban

Az angyalok ezen a változásokkal teli héten nagyon sokat segítenek mindenkinek. Ez a mostani helyzet senkinek sem könnyű, a horoszkóp szerint épp ezért is érdemes az angyali támogatásban bízni...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet és javaslatot. Valójában kár lenne, hiszen valamiért mégiscsak erre a cikkre kattintottál…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló angyali üzeneteket. Rajtad múlik, elfogadod-e. A mostani csöppet sem könnyű helyzetben még inkább érdemes…

Kos

Raziel arkangyal a csendre hívja fel a figyelmedet a héten. Próbálj kicsit magadban lenni és befelé is figyelni. Nagyszerű meglátásaiddal, az okos ötleteiddel segíthetsz ugyanis a többieknek. Te lehetsz a fény az alagút végén, aki lelket önt másokba, s bátorítást ad nekik. Vállald magadra az irányítást, s segítsd a környezetedet. Raziel arkangyal támogat téged. 

Bika

Jeremiel arkangyal segít a változásokat elviselni. Most talán sokkal nehezebbnek, s bizonytalanabbnak is érzel mindent. A változást nem tudod kikerülni, csak elfogadhatod, s áramolhatsz azzal együtt. Sokkal könnyebb lesz minden, ha nem állsz ellen. Jeremiel arkangyal segít a megváltozott helyzetben, s az újrakezdésben is. Kérd mindenképpen a segítségét!  

Ikrek

Metatron arkangyal szerint a hited erejével bármit elérhetsz és bármit megvalósíthatsz. De figyelj, mert nemcsak jót teremtesz! Azt teremted, amire gondolsz, amiben hiszel. Metatron arkangyal utat mutat neked, s segít, hogy meghallhasd a szíved hangját, s a lehető legtöbbet és legjobbat hozd ki magadból. Higgy, remélj, s minden egyre könnyebb lesz…

Rák

Raguel arkangyal segít megérteni az igazságot. Talán most sokan és sokfélét mondanak neked, s nem mindig tudod, kinek kellene hinned. Higgy elsősorban magadban, a képességeidben! Raquel arkangyal pedig támogat, hogy az információk tengerében is könnyedén úszhass. Az igazságra mindig fény derül. Most is. Ráadásul a te javadra… 

Oroszlán

Gábriel arkangyal szerint nem halogathatsz tovább, ideje cselekedni. Engedd el a félelmeidet, s helyette vedd elő a bátorságodat. Legyél te, aki példát mutat a környezetének. Nem mellesleg használd a különleges kreativitásodat. Te is tudod, hogy alkotás közben minden gondod elpárolog, nem mellesleg nagyszerű ötleteid születnek. Ezt használd most!

Szűz

Hániel arkangyal támogat, hogy elfogadd a mostani változásokat, s megőrizd a lelki békét, a nyugalmadat. Jól tennéd, ha minél többet meditálnál ezen a héten. Azzal is sokat teszel magadért, ha csupán néhány percet szánsz erre. Nemcsak megnyugszik a lelked, de a megoldást kulcsát is megtalálod. Hániel arkangyal egész héten támogat téged.

Az angyalok segítségét, támogatását most még inkább érdemes kérni... (fotó: Getty)

Az angyalok segítségét, támogatását most még inkább érdemes kérni… (fotó: Getty)

Mérleg

Sandalfon arkangyal segít megérteni mindazt, amit veled és körülötted történik ezen a héten. Ez most egy tanulási folyamat, amiben nagyon sokat fejlődhetsz. Különleges emberekkel találkozhatsz, vagy veheted fel a kapcsolatot például az interneten keresztül. Tanácsaikat, javaslataikat érdemes megfontolnod és követned. Sandalfon arkangyal is támogat a döntésben.

Skorpió

Uriel arkangyal segít megőrizni a nyugalmadat ezen a héten. Most minden bizonytalannak tűnik, de hamarosan megkapod a választ a kérdéseidre. Vedd át az irányítást a mostani helyzet felett. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint most még gondolod. Minden megoldódik, csak tartsd be az előírásokat. Uriel arkangyal segít neked, csak kérned kell tőle.

Nyilas

Jophiel arkangyal segít, hogy ne veszítsd el a hitedet. A mostani helyzetben különösen fontos, hogy tudd, mindig számíthatsz segítségre, támogatásra. Jophiel arkangyaltól bármit kérhetsz, s megsúgja neked a megoldást. A lényeg, hogy őrizd meg az optimizmusodat, hiszen ezzel nemcsak magadnak, de másoknak is nagyon sokat segítesz.

Bak

Chamuel arkangyal szerint tudnod kell, hogy létezik másik megoldás is, mint amiről most azt gondolod, hogy helyes. Próbáld kívülről rátekinteni a jelenlegi helyzetre, s meglátni benne valami egészen mást. Nem ellened történnek most a változások. Minden a te érdekedet szolgálja akkor is, ha ezt még nem érzed. Chamuel arkangyal segítségével hamarosan megérted.

Vízöntő

Ariel arkangyal üzenete szerint erősebb vagy, mint gondolod. S erre a belső erőre óriási szükséged lesz a héten. Kérd Ariel arkangyal segítségét, s ő megmutatja a helyes irányt, az előtted álló lehetőségeket. Nincs okod félni, de fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Tartsd most magad a szabályokhoz akkor is, ha nem mindennel értesz egyet.

Halak

Azrael arkangyal szerint a változások elkerülhetetlenek. Fogadd kellő nyitottsággal mindazt, ami történik. Próbáld a félelmeket elengedni magadból, s bízz az angyali segítségben. Imáidat, kéréseidet meghallgatta Isten. Hamarosan megtapasztalod ennek jeleit is. S ha most egészen más helyzet elé is állít az élet, fogadd el, végül minden a legnagyobb rendben lesz.

Ez is érdekelhet Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top