Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. március 24-30. – Az angyalok most segítenek a legtöbbet!

A mostani időszak kicsit mindenkinek megterhelőbb. Az egyik napról másikra történt változásokat nem egyszerű követni és megszokni. De persze semmi sem lehetetlen, és semmi sem történik ok nélkül. Az angyalhoroszkóp szerint ez az arkangyal támogat téged a héten. Ugye, kéred a segítségét?

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok. S hogy mindig tudhatod, nem vagy egyedül.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, hogy tegyél próbát már ma. Aztán figyeld a jeleket…

Kos

Ezen a héten mindenben az egyensúlyt, az arany középutat érdemes keresned. Arra az egyensúlyi állapotra érdemes most törekedned, amiben tényleg jól és kényelmesen érzed magad. Zadkiel arkangyal segít neked. Kérd a támogatását, és ő megmutatja, hol és hogyan találhatod meg magadban a valódi egyensúlyt és harmóniát. 

Bika

Ariel arkangyal támogat téged, hogy megtapasztalhasd magadban azt az állapotot, amikor lelkileg erősnek és valóban nyugodtnak érzed magad. Bármilyen feladathoz is lenne szükséged ezen a héten a belső erődre, kérd Ariel arkangyal segítségét, aki megmutatja, hogyan találhatsz rá magadban és persze a környezetedben is erre.  

Ikrek

Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időszakban. Talán a mostani helyzet a lassításra figyelmeztet téged. Ne ijedj meg attól, ha átmenetileg kevesebb a munkád, inkább töltsd ki az időt valamilyen kreatív és lélekemelő tevékenységgel. Lelkednek pontosan erre van a legnagyobb szüksége. Kérd Haniel arkangyal segítségét és támogatását ezen a héten!

Rák

Raguel arkangyal segít ezen a héten abban támogat téged, hogy végre és végérvényesen megoldj, lezárj egy számodra méltatlan helyzetet. Talán van valami az életedben, amiben egyáltalán nem érzed jól magadat, s ez csak viszi az energiádat. Raguel arkangyal támogatásával végre tudsz nemet mondani. S most valóban ez a legfontosabb. 

Oroszlán

Most már nem kerülheted el, hogy alaposan áttekintsd a mostani élethelyzetedet, s kicsit a múltra is visszatekints. Jeremiel arkangyal támogat ezen a héten a mélyreható vizsgálódásban. Segítségével megértheted, hogy mi és miért történik most veled. Az elfogadás, a türelem a legfontosabb eszközök, hogy túllépj a nehézségeken, s boldog jövőt tervezhess magadnak.

Szűz

Raziel arkangyal támogat, hogy túlléphess a hét nehézségein. Ha teheted, minél többet meditálj, jógázz, vagy egyszerűen csak hunyd le néhány percre a szemed, és figyeld a légzésedet. Így tudod a lelkedet a legkönnyebben megnyugtatni. S ha nyugodt vagy, más szemmel tekintesz mindenre, így az életedre is. Raziel arkangyal segít, hogy jobban érezhesd magadat.

Az angyalok a bajban segítenek a legtöbbet. Figyeled a jeleket? (fotó: Getty)

Az angyalok a bajban segítenek a legtöbbet. Figyeled a jeleket? (fotó: Getty)

Mérleg

Sandalfon arkangyal segít neked, hogy megértsd és elfogadd a többiek kritikáját. Valójában azokra a barátokra van a legnagyobb szükséged, akik nemcsak kedvesek és szeretetteljesek veled, hanem őszintén megmondják azt is, ha valamit rosszul gondolsz vagy teszel az életedben. Ők a legjobb támogatók és segítők. Sandalfon arkangyal ebben a felismerésben segít.

Skorpió

Ezen a héten bizonytalannak érzed magad, mert nem találod a megoldást a téged foglalkoztató problémára. Ne ess kétségbe, inkább kérd Chamuel arkangyalt, hogy mutassa meg neked a lehető legjobb lépést. Bízz magadban, és bízz az angyali segítségben is. A választ sokkal hamarabb megkapod, mint sejtenéd. Persze, ehhez fontos, hogy figyeld a jeleket!

Nyilas

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. Bármit kérhetsz tőle, s higgy benne, hogy személyében igaz segítőre találsz. Mihály arkangyal megoldást talál a legnehezebbnek tűnő problémára is, sőt most még bátorságot is kérhetsz tőle. Szerencsés helyzetben vagy, mert az ő támogatását élvezed. Nincs olyan kérés, amit ne tudnál a segítségével megoldani.

Bak

Azrael arkangyal támogat téged ezen a héten. Most még fontosabb, hogy elengedd magadból a félelmeket, ami elsőre biztosan nagyon nehéznek tűnhet. Azrael arkangyal támogat, hogy a lehető legkönnyebben megoldhasd a problémákat. Segítségével elengedhetsz most mindent, amire vagy akire már nincs szükséged. Ez pedig óriási megkönnyebbülést jelent neked.

Vízöntő

Uriel arkangyal segít, hogy a legzűrösebb helyzetben is tisztán láthass. Kérd az arkangyal segítségét, s ne próbáld egyedül megoldani az összekuszálódott szálakat. Mindenre hamarosan fény derül, s tisztán láthatsz a téged érintő ügyekben. Még ne hozz semmilyen fontos döntést sem! Uriel arkangyal támogatásával hamarosan megkapod a megoldást.

Halak

Metatron arkangyal ezen a héten arra biztat téged, hogy állj ki saját magadért, képviseld az érdekeidet, a saját álláspontodat. Most ne engedd, hogy mások befolyásoljanak téged. Neked van igazad, s tarts is ki emellett. Hamarosan igazolást találsz minderre, de persze ehhez fontos, hogy ne engedj semmit az igazadból. Metatron arkangyal is melletted áll. Ne feledd!

Ez is érdekelhet Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top