Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. április 7-13. Lélekmelengető angyali üzenet a húsvéti nagyhétre

Az angyalok támogatnak és segítenek. A húsvéti nagyhéten lélekemelő üzenetet tolmácsolnak, s természetesen a lehető legjobbakat kívánják mindenkinek. A melyik angyal támogat az ünnepi héten? A horoszkópból megtudod a részleteket.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok. S hogy mindig tudhatod, nem vagy egyedül.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével a húsvéti nagyhéten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát már ma. Aztán figyeld a jeleket és az eseményeket…

Kos

Uriel arkangyal arra biztat, hogy a legnehezebb időkben vedd észre, mennyire szép az élet. A pozitív gondolkodás most különösen fontos, ami neked könnyen megy, hiszen alapból is a jóra, a sikerre törekszel. Inspiráló időszakot élsz meg. Nézz körül mindennap, s lásd meg a jót magadban és a külvilágban is. Nagyon különös és fontos felismeréseket tehetsz. 

Bika

Zadkiel arkangyal szerint most különösen fontos, hogy kompromisszumokat tegyél. Engedj az igazadból, legyél minél rugalmasabb, hiszen így juthatsz el a siker felé. Ne akadályozd magad a ragaszkodással. Legyél minél nyitottabb a különböző megoldásokra. A türelmed most mindenképpen rózsát terem. Haladj a változásokkal, haladj az újdonságok felé. Ez most a sorsod…   

Ikrek

Raziel arkangyal támogat ezen a héten. Az angyali üzenet értelmében olyan jelent és jövőt teremthetsz magadnak, amilyet akarsz. Gondolkodj pozitívan, hiszen amit érzel és gondolsz, az jelenik meg az életedben. Engedd el a kétkedést, az aggódást, s törekedj a jóra a szépre. Minden megjelenik az életedben, amire szükséged van. Mire vágysz? Mit teremtesz magadnak?

Rák

Metatron arkangyal segít ezen a héten, hogy elhidd, mennyire fontos és szerethető ember vagy. Időnként hajlamos lehetsz kételkedni magadban, a képességeidben. Ideje elengedni a negatív gondolatokat, érzéseket, és azt tenni, amiben a legjobb vagy. Mit súgnak a megérzéseid? A lelkedben legbelül minden válasz ott van a kérdéseidre. Higgy magadban, s higgy a vágyaidban! 

Oroszlán

Sandalfon arkangyal támogat, hogy megérthesd, mi és miért történik most veled. Ezen a héten nagyon sokat tanulhatsz és fejlődhetsz a saját hibáid elemzéséből, de mások tapasztalataiból is. Bölcs javaslatokra, gondolatokra és támogatókra találhatsz, ha nyitott a szíved. Nagyon sokan szeretnek téged, s ők mindenkor támogatnak és melletted állnak. A nehéz időkben is…

Szűz

Mihály arkangyal támogat, hogy elhidd, jóra fordul végre minden. Spirituális fejlődésed útján nagy és fontos lépéseket tettél meg, számos felismerést és tapasztalatot gyűjtve. Egyre pontosabban látod a lehetőségeket, a megérzéseid is jól működnek. Semmi mást nem kell tenned, csupán befelé figyelned. Mihály arkangyal segít a kétségektől megszabadulni…

Lélekemelő üzenetet küldenek angyalok a horoszkópon keresztül (fotó: egtty)

Lélekemelő üzenetet küldenek angyalok a horoszkópon keresztül (fotó: Getty)

Mérleg

Jeremiel arkangyal üzenete szerint fontos szakasz zárul le az életedben, s még fontosabb kezdődik. Most már kézbe kell venned a sorsodat, s változtatni mindazon, ami zavar téged. Engedj el mindent, amire már nincs szükséged, s nyisd meg a szívedet az újdonságoknak. Változik az életed, ahogyan te magad is változol. Új szelek fújnak, s különleges lehetőségeket hoznak…

Skorpió

Hániel arkangyal emlékeztet téged, hogy figyeld a megérzéseidet. Nagyon érzékeny ember vagy, nagyszerű tulajdonságokkal. Amikor félsz, megfeledkezel a különleges képességedről, hogy képes vagy a jövőbe látni, s érzékelni mindazt, ami veled történik. Meditálj minél többet ezen a héten, s figyelj befelé, hiszen nagyon sok információt tolmácsolnak most is az angyalok. 

Nyilas

Jophiel arkangyal támogatását élvezed ezen a héten. Fontos döntés kapujában állsz. S hogy a lehető legjobban választhass, előbb mindentől meg kellene szabadulnod, ami hátráltat. Talán sokat aggódsz és szorongsz, és nem is bízol magadban eléggé. Rád ez egyáltalán nem jellemző, téged a pozitív gondolatok, a lelkesedés visz előre. Most is az optimizmusból nyerj erőt!

Bak

Chamuel arkangyal segít észrevenni, hogy létezik jobb megoldás is annál, amit most annak hiszel. Kérd Chamuel arkangyal segítségét, s ő megmutatja a többi lehetőséget is neked. Fontos, hogy lassíts, állj meg egy kicsit, s gondolkodj, így láthatsz ugyanis tisztán. Merj más lenni, merj másként gondolkodni, s merj változtatni. Ez a hét legfontosabb angyali üzenete számodra. 

Vízöntő

Rafael arkangyal támogatásával a lehető legjobban dönthetsz. Talán még mindig halogatsz egy fontos döntést, mert logikusan akarod megoldani azt, amit nem lehet logikus érvekkel alátámasztani. Próbálj picit a lelked hangjára figyelni. Született médium vagy, aki a lelkében érzi a válaszokat a jövőt illetően. Magadnak és másoknak is nagyon sokat segíthetsz…

Halak

Raguel arkangyal üzenete szerint nagyon fontos igazságukra bukkansz ezen a héten. A megérzéseid nagyszerűek, figyelj rájuk és kövesd őket. Az igazság melletted áll, téged támogat. Bármilyen helyzetbe is kerülsz a héten, csak jól jöhetsz ki belőle. De ehhez következetesnek is kell lenned. Ne hagyd, hogy bárki is befolyásoljon téged a véleményedben! Ez a legfontosabb.

Ez is érdekelhet angyal csillagjegyek horoszkóp Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top