Horoszkóp

11 dolog, amit garantáltan nem tudtál még a Mérleg csillagjegyről

Az utolsó idegszáláig egyéniség: ahogy jár, ahogy öltözködik, ahogy beszél.

A Mérleg csillagjegy szülötte számára a reggel tépelődéssel kezdődik: vajon tényleg fel kell ébrednie ennyire korán, vagy ráér még pihengetni egy picit? Ha rádöbbennek, hogy muszáj felkelniük, még egy kicsit fetrengenek az ágyban, és ahogy vannak, kócosan-gyűrötten nekiindulnak a napnak.

Bár a Mérlegek gondolatban nagyon erősek, a tetteik sajnos mégsem ezt mutatják. Ők azok, akik inkább dühöngenek egy sort magukban, miközben válogatott gonoszságokat eszelnek ki az embernek, aki megbántotta őket, ahelyett, hogy a tettek mezejére lépnének. Miután kidühöngték magukat, le is nyugodnak azonnal.

A Mérlegről jó ha tudjuk, hogy igazi társas lény, aki nem képes egyedül élni. Nincs még egy olyan csillagjegy, ami ennyire kötődne a partneréhez. Rendkívül jó emberismerő, kíváló HR-es válhat belőle, mert mindig, mindenkiben meglátja azt a tulajdonságot, amiért oda kell rá figyelni. Még a rejtett dolgokat is azonnal észreveszi.

Szeretnél még többet megtudni erről a rejtélyes csillagjegyről? Olvasd el a folytatást a Bouvet oldalán ide kattintva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top