Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. április 29-május 5. – Hosszú hétvége és anyák napja

A május elsejei hosszú hétvégén anyák napját is ünnepeljük. Igaz, ez a mostani ünnep merőben másként alakul, mint az elmúlt években bármikor. Sőt, talán ilyen még sosem történt korábban. A holdhoroszkóp szerint mindenkit támogat a Hold, nemcsak az ünnepen, hanem a hétfőn kezdődő érettségi vizsgákon is.

A május 1-i hosszú hétvégén véletlenül se feledkezz meg az anyák napjáról! A Hold föld jegyben jár ezen a vasárnapon, ami a tárgyi ajándékoknak kedvez. Küldhetsz édesanyádnak virágot futárral, vagy videó hívásban kedveskedhetsz neki. Mutasd meg, milyen szép virágokat viszel neki, amikor végre ismét találkozhattok személyesen!

SZERDA április 29.: A Rák jelében járó Hold aktuálissá teszi a mosást, felmosást, hajmosást, a növények öntözését. Ne feledkezz meg a saját szervezetedről sem! Igyál a szokásosnál is több folyadékot! Ideális a szénsavmentes ásványvíz, az ízesítetlen gyógytea. Ha bármi mást iszol, ügyelj a kalóriákra! Most nő a Hold, így könnyebben hízol…

CSÜTÖRTÖK április 30.: A hosszú hétvége előtti utolsó munkanapon a legjobbkor jön az Oroszlánba lépő Hold, ami felpörget téged. Ennek segítségével rengeteg dolgot el tudsz intézni egyetlen nap alatt. Csak arra figyelj, hogy a jókedvedet közben megőrizd! Hallgass jó zenéket, hívj fel pár derűs barátot, rokont! És este jutalmazd meg magadat valami finomsággal!

PÉNTEK – május 1: Itt a várva várt május elsejei hosszú hétvége. Az Oroszlánban jár még a Hold, vagyis garantáltan nem bírsz otthon maradni. Mehetnéked lesz, napfényre vágysz. Nincs ezzel baj, ha betartod a szabályokat. Érdemes ma az ágyneműket kitenned a napra. Nem véletlenül „napoztatták” régen a párnákat, paplanokat vidéken. Ez egyfajta fertőtlenítés is.

Május elseje, hosszú hétvége és anyák napja vár mindenkire

Május elsejei hosszú hétvége és anyák napja vár mindenkire (fotó: Getty)

SZOMBAT május 2.: Szombaton már a Szűz Hold és vele a józanság, a hasznosság, a szorgalom érkezik hozzád. A hétvége ellenére látni akarsz valami haladást a rendrakásban, takarításban, kertrendezésben. Jót fog tenni testednek, lelkednek, ha valamit végigcsinálsz, de ne hajszold magad! És bármeddig jutsz, nézz az eredményre elégedetten!

VASÁRNAP – május 3.: Május első vasárnapja minden évben anyák napja. A Szűz Hold arra ösztönöz, hogy valami kézzel foghatóval kedveskedj édesanyádnak. Futárral küldhetsz neki virágot, vagy más apróságot. Ha nem mehetsz hozzá személyesen, hívd fel telefonon, vagy videón, és énekelhetsz, szavalhatsz neki.

HÉTFŐ – május 4: Hétfőn kezdődnek az érettségi vizsgák, amely szintén semmi korábbihoz sem hasonlítható idén. A Mérlegbe lépő Hold abban segít – akkor is, ha nem érettségizel–, hogy harmóniára és egyensúlyra törekedj. Mindig mindenben keresd az adott ügy ellenpólusát! Ha látod, érted a másik álláspontját, könnyebb megy minden.

KEDDmájus 5.: Kedden is a Mérlegben jár a Hold, ami továbbra is kedvez a harmóniára, egyensúlyra való törekvéseidben. Nem naivitás abban hinned, hogy mindenkinek jár a boldogság és elégedettség. Persze te nem lehetsz boldog és elégedett mások helyett. Ennek felismerése a mai nap igazi ajándéka…

Erre figyelmeztet az anyák napi növő Hold

Az anyák napi héten ezekben a jegyekben jár a Hold

Ezekben a jegyekben jár a Hold az anyák napi héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top