Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. május 11-17.: Érezhető fordulatokat és változásokat hoz a hét

Május második hete bővelkedik változásokban. Most ismét olyan események zajlanak az égbolton, amire csak nagyon ritkán akad példa. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb a jelentősége. A heti horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Május második hete rögtön azzal kezdődik, hogy a Merkúr bolygó, saját jelébe, az Ikrekbe lép, ezzel pedig felfrissíti, megújítja, könnyebbé, érthetőbbé teszi a kommunikációt. Szerdán a lendületes és akaraterős Mars a hullámzó és néha kiszámíthatatlan Halakban folytatja égi útját. Közben pedig a Vénusz és a Szaturnusz bolygó is hátráló mozgásba kezd, melyekhez csütörtökön a Jupiter is csatlakozik. Jó sok emléket, múltbeli eseményt elevenítenek fel minden csillagjegy életében. Ritkán fordul elő, hogy pár napon belül három bolygó is retrográdba fordul. Most ez történik, amellyel együtt megkezdődött a visszarendeződés ideje is…

A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Jönnek a fagyos szentek keddtől, és hirtelen lehűl a levegő. Közben két bolygó jegyet vált, ami szelet hoz magával. Muszáj jobban vigyáznod az egészségedre. Bolygód, a Mars szerdán a Halakba lép, és azt jelzi, ha most lebetegszel, csak lassan fogsz meggyógyulni. Jobban jársz, ha megelőzöd a bajt. Szerencsére kedden, szerdán, pénteken és vasárnap is lesznek szerencsés, téged támogató fényszögek. Sokat segít, ha észre veszed, mennyire szerencsés vagy. Ezzel a problémák fölé emelkedsz, mint egy léggömb.

BIKA – heti horoszkóp

Boldog születésnapot kívánnak neked sokan. Meg fogsz lepődni, mert lesz köztük valaki, akiről évek óta nem hallottál. Ezt bolygód, a Vénusz irányváltása jelzi. De ezen kívül még két másik bolygó is retrográd mozgásba fordul a héten. Rendkívül szokatlan, hogy pár napon belül három bolygó kezd hátrálni, emiatt szokatlanul sokat fogsz a múlttal foglalkozni. Semmi baj az emlékezéssel, ha nem szomorít el. Még jó, hogy pénteken és vasárnap is lesz olyan pozitív fényszög, amiben nagy, lassú bolygó vesz részt, s ami tartósítja a hatását.

IKREK – heti horoszkóp

Fantasztikusan indul a heted: bolygód, a Merkúr hétfőn belép az Ikrekbe, ami fantasztikus, ha tanulsz, vizsgázol, tárgyalsz, utazol. Hosszú idő után újból könnyűnek és sikeresnek érzed magad. S ez még lehet fokozni: kedden dupla szuper fényszög lesz, majd szerdán Vénusz hátrálni kezd, és régi szerelmek emlékét hozza vissza. Beleszagolsz a levegőbe, és olyan illatot érzel, amilyet anno. Csak arra ügyelj, hogy ez ne zavarja össze a jelent! Hétvégén ne ijedj meg, ha kicsit lelassulsz. Egyébként meg jót fog tenni neked.

Ezen a héten megérkezik a változás szele

Ezen a héten megérkezik a változás szele (fotó: Profimedia)

RÁK – heti horoszkóp

A hét híre számodra, hogy szerdán hajnalban a Mars jegyet vált, és erőt küld neked. Innentől energikusabbnak és optimistábbnak érezheted magad. Ez a legjobbkor jön, mert máskülönben hajlamos lennél irigykedni. Több olyan konstelláció lesz az égen, miszerint többeknek jobban alakul az élete. Ahelyett, hogy elkezdenéd összehasonlítani a saját sikereidet az övékével, törődj azzal, amit saját erődből értél el! A hétvégéd akkor lesz remek, ha sok aprósággal kényezteted magadat és a szeretteidet.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Számtalan változást mutatnak a bolygók ezen a héten, s szinte mind megkönnyebbülést hoz neked. Az egyik szerint eltűnik egy idegesítő személy, aki jó ideje egyre elviselhetetlenebb volt. Egy másik szerint a munkahelyeden visszaáll a régihez hasonlító rendszer. Lehet, hogy be kell járnod ismét, vagy visszakapod a régi munkádat. Egy harmadik szerint pedig ragadd meg a kitűnő alkalmat a beszélgetésre, ami meglepő fordulatot hoz a kapcsolatotokban. Hétvégén kapcsolj kímélő üzemmódba, nehogy lerobbanj!

SZŰZ – heti horoszkóp

Meghökkentő eseményeket ígérnek a bolygók az egész héten. A változások közül az első a munkádat, vagy a főnöködet érinti. Itt egyszerre új és régi hatások érvényesülnek. Szerdán hajnalban Mars jegyet vált, és innentől bármikor összefuthatsz irritáló, provokáló emberekkel. Okosabban tennéd, ha nem állnál le vitázni velük. Pénteken (Nap-Plútó) és vasárnap (Nap-Jupiter) olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek a malmodra hajtják a vizet. Bármi is történt a héten, jól jössz ki a végén belőle…

Előbb a Merkúr, majd a Mars is jegyet vált a héten

Előbb a Merkúr, majd a Mars is jegyet vált a héten (fotó: Profimedia)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ne ijedj meg, ha most többször botlasz régi emberekbe, ismerősökbe, témákba, feladatokba! Nincs hiba a rendszerben, csupán arról van szó, hogy egy héten belül három bolygó kezdi meg hátráló mozgását, ami a múltat szimbolizálja. Tekintsd ezt az egészet új esélynek, ami arra jó, hogy bölcsebb, jobb megoldást válassz. A mostani eszeddel békésebben rendezd el az adott dolgot. Szerencsére kedden és csütörtökön is remek fényszögek segítenek neked. A hétvégéd szentimentális hangulatúnak ígérkezik…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Muszáj koncentrálnod a munkádra, mert rögtön hétfőtől a családod ügyes-bajos dolgai vonhatják el a figyelmedet. Még jó, hogy szerdán hajnalban Mars, az egyik uralkodó bolygód jegyet vált. Innentől képes vagy sodródni az eseményekkel. Közben egy régóta elfeledett érzés kerít hatalmába: az optimizmus. Végre megint jobb fényben látod a jelent és a jövőt. Hétvégén elemedben leszel. Érdemes olyan programot kitalálnod, amit gyerekkorodban szerettél. Persze közben tartsd be az aktuális szabályokat!

NYILAS – heti horoszkóp

Bajban leszel a héten, mert egy régi és egy új ember is óriási hatással lesz rád. Mindkettőbe beleszerethetsz. Kérdés, hogy független vagy-e? Amennyiben nem, igyekezz barátságot kiépíteni, és hagyd a szerelmet azoknak, akik függetlenek! Szerdán a Mars jegyet vált, és innentől bármikor vita pattanhat ki családon belül. Mivel Mars a harc istenéről kapta a nevét, harc költözhet be hozzátok. Sok múlik a te hozzáállásodon. Törekedj mindig a békére, és nem lesz baj. Ezt már hétvégén gyakorolhatod…

Ritka égi esemény, hogy pár napon belül 3 bolygó fordul retrográdba

Ritka égi esemény, hogy pár napon belül 3 bolygó fordul retrográdba (fotó: Profimedia)

BAK – heti horoszkóp

Bolygód, a Szaturnusz hétfőtől, a Bakban járó Jupiter csütörtöktől fordul retrográdba, vagyis duplán vagy érintett azokban a folyamatokban, amelyek a múlt visszatérést mutatják. Sőt triplán, mert a Bakban járó Plútó már április vége óta retrográd. Szóval elkerülhetetlen, hogy régi ügyekkel, emberekkel, kihívásokkal találd magad szemben. Ez egy remek esély, hogy ügyesebben rendezd a korábbi dolgokat. A hétvége kiváló a kimozdulásra. Nem kell bezárkóznod, csak tartsd be az aktuális rendelkezéseket!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nem jellemző rád, hogy nosztalgiázz. Épp emiatt megijedhetsz, mert ezen a héten hajlamos leszel ilyesmire. Ne aggódj, ennek oka abban keresendő, hogy egy hét alatt három bolygó kezd hátrálni, ami a múlt visszatérését szimbolizálja. Persze semmi nem lehet olyan, mint régen, de megnyugtató a régihez kísértetiesen hasonlító rendszer vissza-, illetve felállása. Közben jó, ha megőrzöd a derűdet, amiben több bolygó is kreatív ötletekkel segít. Hétvégén vigyázz, mert zavar támadhat a pénztárcádban! Megfontoltan költekezz!

HALAK – heti horoszkóp

Azt fogod tapasztalni, hogy az emberek visszasírják a múltat. Miközben te meg tele vagy új ötletekkel, tervekkel. Ne őket minősítsd, hanem a saját céljaiddal törődj! Utóbbiban fantasztikus lendületet kapsz a Marstól, ami szerdán hajnalban lép a Halakba. Innentől erősebbnek érzed magad, csak arra figyelj, hogy senkit ne sürgess! Önmagadat sem! Hétvégén a Hold is a Halakban jár, amitől sértődékennyé válhatsz. Nem tudod, mit szeretnél, mégis önsajnálatba csúszhatsz. Tudd, hogy hamar elmúlik ez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top