Horoszkóp

Melyik a kedvenc italod? S milyen érdekességet árul el rólad?

Ízlésed nagyon sok mindent árul el a jellemvonásaidról. Ahogyan például a színválasztásod, pontosan úgy a kedvenc italod is meglepően pontosan mutatja meg a személyiségedet. Próbáld ki, ha nem hiszed!

Milyen italt választanál a következők közül? Vajon koktél, sört, bort rendelnél? Nem is hinnéd, mi mindent árul el a személyiségedről a kedvenc italod! S ezt a meglepő összefüggést az ismerkedés során is hasznosíthatod. Nézd meg, mit rendel újdonsült ismerősöd, s máris tudod, mire számíthatsz vele kapcsolatosan. Vajon mennyire passzoltok egymáshoz? S mennyire érdekesek a tulajdonságai?

A különleges személyiségtesztből most meglepően sok információ kiderül. Melyik italt rendelnéd a szíved szerint? Margarita koktélt, netán Cosmopolitant, vagy a Long Island ice teára esküszöl? Inkább az egyszerűségnél maradsz és bort, sört innál? Indítsd el a videót, amelyből izgalmas részleteket tudhatsz meg magadról.

Meglepő részleteket árul el rólad a kedvenc italod

Meglepő részleteket árul el rólad a kedvenc italod (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top