Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a hét legnagyobb nyertese

Ezen a héten több nehéz fényszöget is jelez a horoszkóp, ami feszültségre, problémás helyzetekre utal. Ezek a csillagjegyek sem maradnak ki mindebből, de nekik mégis pozitív fordulatokat sejtet a horoszkóp. Ezért is ők a hét legnagyobb nyertese. Te köztük vagy?

Június második hetében egyetlen bolygó sem vált jegyet – kivéve a Holdat, amely 2-3 naponta lép át másik jegybe, de ezek mindenkor gyorsan múló változások. Érezhető és meglehetősen nehéz fényszöget alkot az Ikrek Nap a Halak Neptunusszal és Marssal. Feszültségeket, nyugtalanságot jelez a horoszkóp szinte valamennyi csillagjegynek, ugyanakkor felébred a spiritualitás iránti érdeklődés, ahogyan az alkotás, a művészetek iránti kíváncsiság is.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a nehezebb fényszögek ellenére is inkább örömteli napokra számíthatsz ezen a héten. Érdemes kihasználnod a kedvező időszakot.

Az Ikrek egyre jobban érti saját magát

Kedves Ikrek! Csodásan szép napokra számíthatsz ezen a héten, de most némi kellemetlenség is jöhet szembe jöhet veled. Viszont kaméleonként tudsz alkalmazkodni minden helyzethez, ami nagyszerű tulajdonságod. Mindeközben fennáll a veszélye, hogy nem tudod, ki is vagy valójában, hiszen annyi arcod van. Most az a legfontosabb, hogy önmagadra, a valódi személyiségedre találj, még akkor is, ha az nem tűnik igazán komfortos érzésnek. Ahelyett, hogy próbálsz a környezetedhez igazodni, inkább csak engedd, hogy a világ változzon körülötted. Szókimondó és nagyon éles elméjű csillagjegyként most pontosan az a legfontosabb feladatod, hogy őszintén kimondd, amit gondolsz.

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek ezen a héten

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek ezen a héten (fotó: Getty)

A Szűz különleges találkozásra számíthat ezen a héten

Kedves Szűz! Már a hét elején is érzed, hogy valami készülődik a levegőben. S valóban helyesek is a megérzéseid, a bolygók és fényszögeik ugyanis különleges találkozás lehetőségét vetítik eléd. Nagy hatással lesz rád az illető, s nem is lesz könnyű kezelned az érzéseket. Ettől függetlenül a munkádra is érdemes odafigyelned, hiszen egyre inkább állnak össze azok a lehetőségek, amelyek alapjaiban formálhatják át az életedet. Energiát, lökést, s újabb inspirációkat kapsz, ami – valld be – igazán rád is fér. Az elmúlt hetekben picit elveszítetted a céljaidba vetett hitedet. Most megérkezik, amire jó ideje vársz… Élj vele!

A Mérleg egyre empatikusabb lesz a héten

Kedves Mérleg! Ahelyett, hogy folyamatosan próbálod a valódi érzéseket kerülni, inkább nyisd meg magadat az érzelmeknek, az empátiának. Ne fogd vissza magad végre, hanem éld meg az élet igazán csodás lehetőségeit. Próbálj minél mélyebben és erősebben kapcsolódni a környezetedhez. Mindenki más is sokkal nyitottabb lesz veled kapcsolatosan, ha végre igazán közel engeded őket a lelkedhez. Mindenkiben van valami egyedi és különleges, természetesen benned is. Ezen a héten tedd ki a kártyáidat az asztalra, s fedd fel a valódi arcodat. Engedd meg a színeket magadnak, s ne csupán ugyanazt ismételgesd újra és újra. Így lehetsz igazán boldog és elégedett.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top