Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. július 6-13.: Egyre pozitívabbak a kilátások

A horoszkóp szerint egyre pozitívabbak a kilátások ezen a héten. Ugyan a hétfő még meglehetősen döcögősnek tűnik, de a hét vége felé haladva mindenki egyre optimistább lehet...

Hétfőn még picit érezhető a vasárnapi telihold hatása, de egyre inkább szűnik a feszültség. A Nap ezen a héten is a Rák jelében jár, ugyanitt tartózkodik a Merkúr bolygó is. A Bak jelében meglepően erős bolygó-együttállás lesz már hétfőn: itt jár a Hold, a Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz. Kedvező és nehezebb fényszögekre is lehet számítani, de összességében egyre kedvezőbb lehetőségeket jeleznek a bolygók. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn belefájdulhat a fejed a sok agyalásba. A jövődet próbálod megtervezni, ami nem lehetetlen, ha nem akarod azonnal és pontosan kitalálni, hogy mi lesz. Szerdán próbatétel elé állít az élet a bolygók szerint: a családodból valaki olyan tanáccsal lát el, ami elsőre nem fog tetszeni. Mielőtt megsértődsz, várj kicsit! A hét második fele szokatlanul szentimentális hangulatban telik, de a hétvégére visszatér az energikus, erős, tettre kész éned. Csak ne válj türelmetlenné!

BIKA – heti horoszkóp

Fel leszel dobódva hétfőn. Határozottan úgy érzed, ha lassan is, de neked dolgozik az idő. Igazad van, kitartásod, szorgalmad és eltökéltséged gyümölcsei érnek. Egyetlen dologra kell nagyon figyelned: ne szóld el magad, ne áruld el, hogy mire készülsz! Szerdán és szombaton nehéz fényszögek lesznek az égen, ami „csapdát” jelent. Szóval ne legyen közlési kényszered! Csütörtökön, pénteken és vasárnap észre kéne venned, hogy ki a szövetségesed. Hatalmas támogató energiát nyerhetsz általa, általuk.

IKREK – heti horoszkóp

A kedd a te napod a héten. Időzíts ide minél több, minél fontosabb ügyet! Szerdán meg kell fontolnod, hogy mire adsz ki pénzt! Egy kritikus fényszög szerint olyasmire akarsz költeni, ami nem fontos, csak szórakoztató. Ha sikerül megtalálnod a helyes mértéket, nem kell megtagadnod magadtól mindent. A hét második felében a víz elemi energia dominál, amelytől megnő benned a bizalom és a bizakodás. Szerencsésnek fogod érezni magad. Hétvégén ne ülj otthon, inkább mozdulj ki – javasolja a Kos Hold.

Egyre pozitívabbak a kilátások a horoszkóp szerint

Egyre pozitívabbak a kilátások a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

A hét elején figyelj mindarra, amit mások mondanak neked! Példát vehetsz róluk, tanulhatsz tőlük. Nem baj, ha nem értesz mindennel egyet. És szó sincs utánzásról, nem kell lemásolnod senkit. A hét második felében szuper fényszögek jó hangulatot, sikert és szerencsét ígérnek. Minél előbb észre veszed, annál előbb tudod megsokszorozni a támogató erejét. Persze az egyensúly miatt jönnek nehéz fényszögek is: szerdán és szombaton. Könnyen megbántódhatsz, ha nem hallgat meg a másik fél…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A munkád minősítsen, ne a jópofizás – ezt tanácsolják a hétfői szigorú bolygó-együttállások. Kedden végre valakivel szót értesz. Ne kerüld a beszélgetés esélyét! A hét második felében lesz két rázós fényszög, ami hátrányos lehet, ha meggondolatlanul nyilatkozol. Jobb, ha hallgatsz, és nem tüzelsz csípőből. Szerencsére lesz három szerencsés fényszög is, ami szerencsét hoz pénzügyek terén. Tesztelheted Fortunát, de csak helyes mértékben. Hétvégén elemedben leszel a Kos Holdnak köszönhetően.

SZŰZ – heti horoszkóp

Úgy indul ez a hét, hogy rögtön hétfőn négy bolygó (Hold, Jupiter, Plútó, Szaturnusz) áll együtt a Bakban. S ez a te szempontodból előnyös, mert nem félsz a koncentrációtól és a fegyelemtől. A kedd alkalmas munkával kapcsolatos megbeszélésre. Mindenképp keríts sort a főnököddel való egyeztetésre! A hét közepén jobban tennéd, ha nem folynál bele olyan konfliktusba, ami nem érint téged közvetlenül. Csütörtöktől romantikus, érzelgős emberekkel lesz dolgod, ne kritizáld őket. Magadban sem! Nem vagyunk egyformák…

"Szigorú" bolygó-együttállással kezdődik a hét

“Szigorú” bolygó-együttállással kezdődik a hét (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hétfőt nem, de a keddet annál inkább fogod kedvelni. Előbbi a családod felől érkező kioktatás miatt lehet feszült nap, utóbbi megkönnyebbülést hoz neked. Szerda ismét kellemetlen nap lesz egy kellemetlen fényszög szerint. Jó lenne, ha nem vesznél össze senkivel. Csütörtökön és pénteken az érzelmeké a főszerep a vizes konstellációknak köszönhetően. Nem meglepő, ha elsírod magad – a könny is víz. Hétvégén a szerelem legyen a programod! Ha van párod, kövesd őt, ha nincs, nyisd ki a szemedet!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Csütörtökön, pénteken és vasárnap lesznek olyan szuper fényszögek az égen, amelyek szuperkedvre derítenek. Előtte egy szokatlanul intenzív bolygó együttállás (Hold, Jupiter, Plútó, Szaturnusz) arra int, hogy kizárólag megfontoltan beszélj. Az még üdvösebb lenne, ha inkább hallgatnál. Persze nem kell teljesen megnémulnod, elég, ha kevesebbet beszélsz, vagy még jobb, ha kérdezel. Jutalmad az a három szuperfényszög lesz, ami a hét második felét átlengi. Kreativitásod, életkedved és vállalkozó kedved topon lesz.

NYILAS – heti horoszkóp

Egész héten nyomott hangulatod lehet, ha azzal foglalkozol, hogy másoknak milyen könnyű. Több olyan konstelláció lesz az égen, ami belőled irigységet és/vagy elkeseredést válthat ki. Tedd fel a kérdést magadnak, ez mire jó és kinek jó?! Közben keress apró örömforrásokat, hogy jobb kedvre derülj! Csinálhatsz magadnak jeges teát sok friss gyümölccsel, vagy sajttálat magvakkal. Szerencsére hétvégére visszatér az életkedved a Kos Holdnak köszönhetően. Főleg, ha vidám emberekkel töltöd ez a két napot.

A bolygók és a horoszkóp pozitív lehetőségeket mutat

A bolygók és a horoszkóp pozitív lehetőségeket mutat (fotó: Profimedia)

BAK – heti horoszkóp

Fantasztikus bolygó-együttállással indul a heted: a Bakban „randevúzik” a Hold, a Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz. Ettől fantasztikusan erősnek, öntudatosnak és győztesnek érezheted magad. Ez akkor előnyös, ha nem bízod el magad. Vigyél magaddal ebből az erőből a hét hátralévő részére, ugyanis lesz két nyomasztó fényszög szerdán és szombaton. Ezeken a napokon a magánéleted harmóniája törékennyé válhat, amitől idegesnek, tehetetlennek érezheted magad. Hidd el, nem csak rajtad múlik, hogy béke van-e…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Egy Hold-Vénusz trigonnak köszönhetően a kedd lesz a te napod, mert ekkor minden a kezedre játszik. Ha van olyan ügyed, amihez nem érzel elég kedvet, azt kedden intézd el! Meglátod, mindenkivel megtalálod a hangot, és minden gördülékenyen fog menni. A hét közepén ne folyj bele semmilyen munkahelyi pletykába, mert rosszul jársz! Csütörtöktől a víz dominancia miatt nagy az esély az érzelmi árvízre. Te is elsírhatod magad, de ezek lehetnek örömkönnyek. Szóval nem kell szomorúságra számítanod…

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőn ne vedd zokon, ha valaki tanácsot ad neked! Egy szigorú bolygó együttállás szerint az illető a szövetségesed, és tényleg jót akar neked. A hét második fele ellentmondásos lesz, mert egyrészt ügyelned kell a pénzedre, másrészt szívmelengető kedvességben lesz részed. Előbbit a gyerekeid, vagy a belső telhetetlen gyermeked okozza. Nemet kell mondanod, ha nem akarsz mínuszba menni. Utóbbi pedig olyan ember gesztusa, akitől nem számítasz semmi különösre. S pontosan ezért fogsz kellemesen csalódni…

Ez is érdekelhet Rátalál a szerelem a nyáron ezekre a csillagjegyekre Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top