Horoszkóp

Ezzel a trükkel bárkit legyőzhetnek a csillagjegyek

Biztosan vannak olyan emberek körülötted, akikkel szemben néha nem árt egy-két okos praktikát bevetni. A horoszkóp szerint ezzel a trükkel bárkit legyőzhetsz. Élsz vele?

Szinte mindenkinek vannak olyan emberek a közvetlen környezetében, akikkel nem a legjobb a kapcsolata. Vagy akik folyton meg próbálnak belekötni a munkájukba, és valójában bármibe, amit tesznek. Nos, ellenük érdemes bevetni a leghatékonyabb trükköket. Csillagjegyednél megtalálod a legokosabb és mindenkor győztes praktikát. Ugye, milyen egyszerű?

A Kos

Kos jegyűként energikus, céltudatos és versengő típus vagy. Nem véletlen, hogy viszonylag sokan lehetnek körülötted, akik inkább az ellenségeid, mintsem barátok. Valójában nagyon szívesen veszed fel a bokszkesztyűt bárki ellen, pedig ennél sokkal hatékonyabb, ha egyszerűen csak szélesen rámosolyogsz az ellenfeledre. Hidd el, ez az, ami kiütéssel ér fel.

A Bika

Bika jegyűként sokan irigyelnek, mert szép holmikban jársz, vagy kényelmes az életed. Csak azt felejtik el, hogy a sikerért, velük ellentétben, keményen megdolgozol. Ellenségeid pontosan tudják, mivel tapinthatnak a gyenge pontodra. Ne add meg nekik ezt a szívességet, egyszerűen engedd a füled mellett a gonoszkodó megjegyzéseket. Így tehetetlenek veled szemben. 

Az Ikrek

Ikrek jegyűként népszerű vagy, ezért viszont kevés ellenséged akad. Nem érdemes veled kötekedni, mert vág az eszed, és pontosan tudod, mivel vágj vissza. A rosszízű pletykával könnyű megbántani téged, de épp ezzel vághatsz vissza nekik, hiszen bármikor találsz olyan információt, amelyekkel őket hozod kényelmetlen helyzetbe. 

A Rák

Rák jegyűként érzékeny típus vagy. Épp ezért könnyű téged megbántani. Védekezés, sértődés helyett kezdj csupa pozitív dolgot mondani az ellenségedről. Nemcsak magadat tisztázhatod nagyon könnyedén, de a másik ember olyan kényelmetlen és kínos helyzetbe hozod, amit képtelen lesz a helyén kezelni. Meglátod, nagyon fogja szégyellni magát miattad…

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a negatív megjegyzéseket, a kritikát nagyon rosszul viseled. Háború helyett mégis érdemesebb visszavágnod valami egészen váratlan ötlettel. Rendezz magadnál különleges programot, és terjedsz mindenkinek, hogy az ellenséged fülébe is eljusson. S mivel őt elfelejted meghívni, legközelebb biztosan meggondolja, hogy ujjat húz-e veled.

A Szűz

Szűz jegyűként általában a tőled telhető legjobbat adod mindenkinek. Ezen a tulajdonságodon az ellenséged esetében se változtass. Hidd el, dühében a falat vakarja, mert képtelen rajtad fogást találni. Ellenségeidet a tökéletességeddel bosszanthatod a legjobban. Te is tudod, hogy a munkádban nehéz hibát találni. Ugye milyen egyszerű?

Ezzel a trükkel könnyedén győzhetsz bárki fölött

Ezzel a trükkel könnyedén győzhetsz bárki ellen (fotó: Getty)

A Mérleg

Mérleg jegyűként a legdiplomatikusabb típus vagy. Épp ezért, ha egyáltalán akad ellenséged, vesd be vele szemben azt, amiben a legjobb vagy: flörtölj, kacérkodj, legyél vele minél kedvesebb és figyelmesebb. Azonnal lefagy, mert annyira zavarba hozod, hogy fogalma sem lesz, mégis mit tegyen, mosolyogjon, vagy a bocsánatodat kérje…

A Skorpió

Skorpió jegyűként tőled nem áll távol a bosszú forralása. A legtöbbször nem jutsz el eddig, de ettől függetlenül nem jár jól, aki veled akar ujjat húzni. Leghatásosabb fegyvered kétségtelenül az alig észre vehető manipuláció. Csak hass a másik érzelmeire, mosolyogva tudasd vele, mennyi mindent tudsz róla. Biztosra veheted, többé nem fog ártani neked.

A Nyilas

Nyilas jegyűként alapvetően vidámé, könnyed és optimista típus vagy. Téged nem különösebben érdekel, mit gondolnak rólad a többiek. Nincs sok ellenséged, de ha valakit nem kedvelsz. egyszerűen csak nézz át rajta, mintha nem is létezne. Semmi sem bosszantóbb, mint amikor lehetetlenség valakin fogást találni. Te épp ilyen vagy.

A Bak

Bak jegyűként nagyon kitartó vagy a céljaidat illetően. Ha valamit a fejedbe veszel, nincs akadály előtted. Az is biztos, hogy minden helyzetben nagyon hűvös és visszafogott tudsz maradni. Ha valamivel, épp ezzel a tulajdonságoddal kezelheted a legjobban az ellenfeledet. A guta üti meg, mert bármit mond és tesz, téged semmivel sem lehet kiborítani.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként kétségtelenül az egyik legintelligensebb csillagjegyként tartanak számon. Elképesztő a problémamegoldó képességed. Te is hajlamos lehetsz versenyezni, pedig okosabb megoldás, ha beveted a kiváló humorodat. Mindig van egy olyan poén a tarsolyodban, amivel “földbe döngölöd” az ellenfeledet. Te is tudod, a humor a legjobb orvosság a sérelmekre.

A Halak

Halak jegyűként segítőkész és figyelmes típus vagy. Ha valakinek nincsenek ellenségei, az biztosan te vagy. Ugyanakkor sokan kihasználhatják a jóhiszeműségedet. Ellenük a legokosabb praktika, ha egyszerűen rákérdezel, miért nem kértek meg téged. Az önzetlenség kétségtelenül mindenkor nagyon hatékony fegyver.

(via astrology answers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top