Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. július 22-28.: Változást jelez a növő Hold

Érezhető változásokat jelez a júliusi növő Hold. A heti holdhoroszkópból minden fontos részletet megtudhatsz az elkövetkező napokról.

A nyár kellős közepén a növő Hold hihetetlen hatékonnyá teszi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek beépülését a szervezetedbe. Igazán könnyű a dolgod, mert rengeteg friss gyümölcs és zöldség áll rendelkezésedre. Egyél, igyál mindenféle jót! A legjobbat teszed vele most magadnak.

SZERDA július 22.: Ma egész nap az Oroszlánban jár a Hold, ami lelkesítően hat rád. Erősnek, legyőzhetetlennek érzed magadat. Most bármibe bátran belevághatsz. Az egészséged megőrzése érdekében nagyszerű lehetőségek közül válogathatsz: szauna, illóolajos masszázs, zöldségturmix, gyümölcssaláta, vagy bármi más természetes vitaminforrás.

CSÜTÖRTÖK július 23.: Hajnalban a Hold átlép a Szűzbe, és óriási minőségi változást hoz magával. Ma már kevésbé leszel bevállalós, inkább a biztonságra törekszel, és apróbb lépésekkel haladsz a célod felé. Az elemzés, az analizálás, a stratégia válik elsődlegessé. Ne bánd! Sőt örülj neki, hogy a józan oldalad aktivizálódik.

PÉNTEK – július 24.: A péntek a Hold tükrében az előző nap mása: még mindig a Szűzben jár a növő Hold. És még mindig elemzésre, analizálásra és stratégia készítésére ösztönöz. Azt is fontos tudnod, hogy a Szűz Hold az egészség szimbóluma is. Szóval itt az ideje, hogy az egészséged érdekében módszeresen tegyél valami jót, étkezz minél egészségesebben, mozogj minél többet. Vágj bele ma a rendszeres testmozgásba.

Változásokat jelez a júliusi növő Hold

Változásokat jelez a júliusi növő Hold (fotó: Getty)

SZOMBAT július 25.: A Mérleg Hold szombaton fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Az előző napok „agyalása” átvált könnyedségbe, ami nem jelent könnyelműséget. Jól teszed, ha sokat szellőztetsz, de nemcsak az otthonodat, hanem a fejedet és a tüdődet is ki kéne szellőztetned… Tölts minél több időt a szabadban!

VASÁRNAP – július 26.: Ma is aktuális az alapos szellőztetés. Ha lehet, be se csukd az ablakot egész nap. És legyél minél többet a friss levegőn. A nyár közepén, július utolsó vasárnapján kifejezetten érdemes strandolni, sétálni, kiülni a kertbe, parkba, a szabadban grillezni, a barátokkal beszélgetni. Élj társasági életet, vagy gyűjts kulturális élményeket!

HÉTFŐ – július 27.: Hétfőn kora reggel a Hold belép a Skorpióba. Ez a vizes minőség minden vízzel kapcsolatos tevékenységnek kedvez: mosás, öntözés, felmosás, hajmosás, szauna, bármi jöhet. A kerti tavat, madáritatót, medencét is rendbe teheted. A szúnyoginvázió ellen hatékonyan felléphetsz, ha nincs a kertedben, a teraszodon „pangó” víz.

KEDDjúlius 28.: Még kedden is a Skorpióban jár a növő Hold, ami ma is aktuálissá teszi többek között a mosást, öntözést, a sok folyadékbevitelt, a hajmosást. Ne feledd, hogy nő a Hold, ami segíti a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek beépülését! Most a vizes Hold szerint oldott, kolloid formában tanácsos bevinned a szervezetbe ezeket.

Ezekben a jegyekben jár a júliusi növő Hold

Erre figyelmeztet a júliusi növő Hold ezen a héten

Erre figyelmeztet a júliusi növő Hold ezen a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top