Az Ikrek csillagjegy 3 arca nagyon különböző. Te melyiket viseled?

nlc | 2020. Július 22.
Az Ikrek csillagjegyet alapból sem könnyű kiismerni, hiszen kettős jegyként, két teljesen eltérő arcot viselhet. De még az sem mindegy, mikor született, mert születési dátuma alapján a horoszkóp három egészen eltérő személyiségtípusba sorolja. Te melyik vagy a három közül?

A különleges horoszkópból fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két Ikrek csillagjegyben született ember merőben eltér egymástól. Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád a csillagjegyedre vonatkozó jellemzések, most végre magyarázatot kapsz mindenre.

Ismerd meg tehát az Ikrek csillagjegy három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra/szakaszra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz az alapvető Ikrek jellemvonásokon túl. S így történhet meg, hogy rád alig illenek a horoszkóp jellemzései.

Az Ikrek levegő elemi csillagjegy

A horoszkópban minden jegy 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja háromfelé az asztrológia. A három dekádban a társ csillagjegyek személyiségtípusai jelennek meg. Az Ikrek a levegő elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Mérleg és a Vízöntő. Általánosságban elmondható, hogy akkor születtél az Ikrek jelében, ha május 21. és június 21. közé esik a születésnapod. Ebből következően az Ikrek jegy

Te melyik Ikrek vagy a három közül? (fotó: Pixabay)

Az Ikrek első dekádja

Te vagy, akire a többieknél sokkal inkább jellemzőek az Ikrek alapvető tulajdonságai. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Merkúr, amelynek köszönhetően nagyon kommunikatív, cserfes típus vagy. Mindenféle olyan munkakörben remekül helyt állsz, amely a kommunikációval, az oktatással, a médiával, a szórakoztató iparral kapcsolatos. Remek és nem szokványos a humorod, vidám a természeted, nagyon szereted a társaságot, az értelem, az intelligencia lenyűgöz, a gesztusaid nagyon jellemzőek. A türelem nem az erősséged, és kissé felszínes lehetsz.

Az Ikrek második dekádja

Ha az Ikrek második dekádjában születtél, a Mérleg csillagjegy tulajdonságai megjelennek nálad, hiszen a Merkúr bolygó mellett a Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz is erősen hat rád. Nagyon szereted a társasági életet, szívesen flörtölsz, s nagyon szereted, amikor vonzónak, csábítónak látnak téged a többiek. Nem lehet téged nem észrevenni, de élvezed is a kitüntető figyelmet. Nagyon sokan kedvelnek, de valódi barátod csak nagyon kevés van. Szereted és követed a divatot, kiváló a stílusérzéked. A túl hosszú párkapcsolatok egy idő után untatnak.

Az Ikrek harmadik dekádja

Amennyiben az Ikrek harmadik dekádjában születtél, születési jegyed mellett a Vízöntő tulajdonságai is megjelennek nálad. A Merkúr mellett a Vízöntő uralkodó bolygója, az Uránusz és a Szaturnusz energiája is erőteljesen hat rád. Kétségtelenül nagyon intelligens, okos és találékony vagy, de sokan úgy gondolják, nem könnyű kijönni veled, a szokatlan gondolkodásodat pedig csak nagyon kevesen értik. Kétségtelenül tehetséges vagy, és egyszerre akár több feladattal is könnyedén boldogulsz. Fontos a szabadságod, csak nehezen engeded a közeledbe a többieket. A párkapcsolatod gyakran amolyan se veled, se nélküled kapcsolat.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via horoscope daily)

Exit mobile version