Horoszkóp

Ismerd meg az angyalok 5 igazán fontos üzenetét

Az angyalok figyelnek rád, melletted vannak, támogatnak, segítenek a bajban, ha kéred őket. Nem mellesleg folyamatosan üzennek neked, még akkor is, ha nem mindig veszed észre. Például a következőket...

Őrangyalod egész életeden át elkísér, figyel rád, óv és védelmez téged, segít neked a bajban, sugallatokat, üzeneteket küld. Igaz, nem mindig könnyű felismerni, megérteni az angyalok üzeneteit, de ez az írás is hasznos segítséget nyújthat ehhez. Érdemes megfontolni az égiek üzeneteit, például ezt az öt igazán fontos javaslatot…

1. Az angyalok kérnek, hogy bízz magadban

Angyalod a leggyakrabban a megérzéseiden keresztül próbálja a kapcsolatot felvenni veled. Amikor figyelmen kívül hagyod a megérzésedet, könnyen lehet, épp az ő segítségét utasítod el, még ha nem is tudatosan teszed. Az intuíció, a megérzésed valójában különleges angyali energia, mely mindenkor a legjobb útra irányít téged. Angyalod éppen ezért kér rá, hogy figyeld a megérzéseidet, és bízz az ösztöneidben, vagyis az ő sugallatában és persze saját magadban.

2. Az angyalok szeretnék, ha szeretnéd magad

Angyalod üzenete értelmében minél inkább szereted és elfogadod magad, annál inkább el tudod fogadni a többi embert is. A szeretet az élet legfőbb energiaforrása. Minél többet adsz belőle, annál többet kapsz vissza. A párkapcsolat boldogsága is az önszeretetből fakad. Amikor a hibákat, a negatívumokat keresed magadban, ugyanezt az energiát sugárzod kifelé is. Gondolj csak bele, hogyan szerethetnének téged mások, ha te nem fogadod el feltételek nélkül magadat? A saját boldogságod érdekében lásd magad minél szerethetőbb lénynek, mert az is vagy.

Ismerd meg az angyalok legfontosabb üzeneteit

Ismerd meg az angyalok legfontosabb üzeneteit (Fotó: Getty)

3. Az angyalok szerint mindig csak azt tedd, ami örömet okoz neked

Az öröm érzése hasonló a szeretethez. Amikor örömteli dolgokat teszel, olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz, ami vidámságot okoz, ami valódi örömmel tölt el, a világba is ugyanezt a pozitív energiát sugárzod. Angyalod arra kér téged, hogy mindennap tegyél olyasmit, ami boldogsággal tölti el a lelkedet. Ez nem luxus, hanem a létezésed, a boldogságod alapja. Minél több örömforrást találsz magadnak, annál több pozitív energiát adsz a világnak is.

4. Ne hasonlítsd magad másokhoz

Amikor az életedet, önmagadat más emberekhez hasonlítod, vagy mások élete irigységgel tölt el téged, azzal nagyon negatív energiát sugárzol magadból. Mások helyett csak magadra kellene figyelned, hiszen a boldogság rajtad múlik, és az sosem függ másoktól. Próbáld mielőbb szélnek ereszteni a negatív érzéseket, s inkább szívből örülj a többiek sikerének. Ezzel az érzéssel nyitod meg az utat a saját boldogulásod és sikered felé…

5. A lelki béke, a harmónia a legfontosabb az angyalok szerint

Az angyalok üzenete szerint, ha a világban mindenki békében élne saját magával, az egész világot a béke érzése járná át. Hiszen, akiben ott van a belső egyensúly, a lelki béke, másokkal is könnyen megtalálja a közös hangot. Törekedj mindenkor a lelki békédre, s ez a pozitív energia másokra is pozitívan hat. Ha teheted, meditálj, jógázz minél gyakrabban, lazítsd el az elmédet, találd meg a nyugalmadat. Kérd angyalodat, s ő segít megélni a valódi lelki harmóniát.

(via Steven Aitchison)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top