Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. szeptember 22–28. – Az égiek meghallgatták a kéréseket

Az égiek meghallgatták a kérésedet, s teljesítik mindazt, amire vágysz. A különleges angyalhoroszkópból megismerheted az angyalok szívhez szóló üzenetét, és persze arra is fény derül, hogy melyik arkangyal támogatását élvezed ezen a héten.

Az angyalok ezen a héten, és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével szeptember utolsó hetében is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Milyen pozitív üzenetet tartogatnak most neked? Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Mihály arkangyal segít neked ezen az héten. Lehet, hogy bizonytalanság gyötör, kétségek közt őrlődsz. Ilyenkor a legfontosabb, hogy kérd az angyalok segítségét. Mihály arkangyalnak add át a problémákat, s ő megvéd minden bajtól, a negatív energiáktól, vigyáz rád, s visszatölti a szeretetet a szívedbe. Egyszerűen csak engedd meg, hogy megtisztítson és támogasson téged.

Bika

Hániel arkangyal üzenete szerint most erősen gyötörhet a bizonytalanság. S téged épp a kiszámíthatatlan érzések viselnek meg a leginkább. Hániel arkangyal ott áll mögötted arra várva, hogy kérd a támogatását. Visszaadja a hitedet, az önbizalmadat, erővel tölti fel a lelkedet, hiszen erre van ezen a héten a legnagyobb szükséged. 

Ikrek

Raguel arkangyal segít neked ezen a héten. A nehézségeken túlléptél, mostantól egyre pozitívabb élményekben lehet részed. Higgy benne erősen, hogy minden úgy jó, ahogy most történik. Mindent az isteni rend alakít az életedben. S minden okkal történik veled. Raguel arkangyal megerősít a hitedben, az elhatározásodban. Hallgass a szívedre, figyelj a belső hangokra!

Rák

Metatron arkangyal szerint a számodra legfontosabb dolgokra kellene figyelned. Minden más ráér később is. Ha könnyebb, készíthetsz fontossági sorrendet, listát, amit érdemes következetesen betartanod. Olyasmivel töltsd az idődet, amiben valóban örömet lelsz. Ez a pozitív energia sokszorozza meg az erődet, a lelkesedésedet. Kivételezz most magaddal!

Oroszlán

Ezen a héten jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban. Jophiel arkangyal szerint a friss levegő, a napsütés különösen jótékonyan hat a testedre, a lelkedre egyaránt. Inspirációt, ötleteket kapsz, amikor egyedül sétálsz a még mindig zöld természetben. Nemcsak energiával töltődsz, de kreatív és újszerű gondolataid támadnak. Erre van most szükséged! 

Szűz

Gábriel arkangyal segít felismerni a benned rejlő képességeket. Ideje most már felvállalnod a vezetői adottságodat, az erőt, ami benned rejlik. Te vagy, aki szeretettel és megértéssel tudod irányítani a környezetedet. Pontosan tudod, hogyan kérj, és hogyan ismerd el mások teljesítményét. Ezen a héten különleges felismeréseket tehetsz. Engedj a belső sugallatoknak!

Teljesítik a kéréseket az arkangyalok

Teljesítik a kéréseket az arkangyalok (Fotó: Getty)

Mérleg

Sandalfon arkangyal üzenete biztosan megmelengeti a szívedet. Sandalfon arkangyal szerint az üzeneteidet meghallgatták az égiek, s hamarosan teljesülnek a vágyaid. Az akadályok elhárulnak előtted, s mostantól lesz okod bizakodni, mert egyre jobban és jobban alakul minden. A vágyaid szerint, ahogy kérted… 

Skorpió

Zadkiel arkangyal segít a szívedet meglágyítani. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, s ezek a nehézségek megkeményítettek téged. Az elfogadás, az önszeretet nélkülözhetetlen a boldogsághoz. Magadért és a környezetedért is nagyon sokat teszel, ha ismét megnyitod a szívedet és utat engedsz a szeretetnek. Megérdemled a boldogító érzéseket…

Nyilas

Uriel arkangyal üzenete mosolyt csal az arcodra. Az égiek vezetnek most téged. Figyelj tehát a megérzéseidre, s mindazokra a jelekre, melyeket többször látsz ezen a héten. Az ötleteken, a váratlan és tiszta gondolatokon keresztül kapod az égi útmutatást. Uriel arkangyal segít megérteni a jeleket, az üzeneteket. Legyél nyitott és befogadó, mert választ kapsz a kérdésekre.  

Bak

Rafael arkangyal segít visszanyerni az egészségedet. Most nagyon könnyű megfázni, lebetegedni, ezért is figyelj magadra tudatosan. Fontos a vitamindús étkezés, tölts minél több időt tiszta és friss levegőn, mozogj, sétálj, amennyit csak lehetséges. A pihentető alvásra épp úgy szükséged van, mint a bőséges szénsavmentes ásványvízre. Fontos, hogy tegyél most magadért!

Vízöntő

Azrael arkangyal segít felismerni az értékeidet, az igazán pozitív tulajdonságaidat. Talán fogalmad sem volt róla, hogy született tanácsadó vagy. Bölcs javaslataid, a meglátásaid másoknak valódi kincset jelentenek. Te vagy a fény az éjszakában, aki lámpást és utat mutat mindenkinek. Pozitív energiád gyógyítóan hat rád és másokra is. Mindenképpen használd a képességedet! 

Halak

Jeremiel arkangyal üzenete a legjobbkor érkezik. Talán már kezdted elveszíteni a reményt, hogy megtalálod a megoldást a problémákra. Jeremiel arkangyal szerint a legrosszabbat magad mögött tudhatod, mostantól egyre könnyebben halad minden az életedben. Az akadályok elhárulnak előled. Persze, ha segítségre lenne szükséged, Jeremiel arkangyal ott áll mögötted…

Ez is érdekelhet tarot szerelmi jóslat mérleg hava Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top