Horoszkóp

Októberi horoszkóp: a szeretet mindennél fontosabb

A Vénusz és a Neptunusz között létrejövő fényszögkapcsolat októberben azt jelzi, hogy talán soha nem volt még olyan nagy szükségünk a szeretetre, a gyengédségre, mint ebben az időszakban. Októberi horoszkóp!

Meglehetősen sok nehéz fényszöget jelez a horoszkóp októberre. S épp ezért sem véletlen, hogy mindenki sokkal jobban vágyik most a szeretetre, a biztonságra, a stabilitásra. Szánj minél több figyelmet és időt a szeretteidre, s te is megkapod tőlük viszonzásul a támogató érzéseket. Szerencsére a nehézségek hamarosan véget érnek, s jóval pozitívabb hónapok várnak még mindenkire.

Az októberi horoszkóp javaslatait természetesen most is érdemes megfogadni és követni.

Kos – októberi horoszkóp

Meg kell próbálni visszafogni magadat, és elszámolni legalább tízig, így kerülheted el, hogy októberben olyasmit tegyél, amivel önmagad alatt vághatod a fát. A megérzéseid talán soha nem működtek annyira jól, mint ebben az időszakban, amelyekre azért kellene hallgatnod, mert így kerülheted el a nehéz helyzeteket. A párkapcsolatod akkor működhet jól, ha engedékeny leszel…

Bika – októberi horoszkóp

Októberben a horoszkóp szerint érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Ezt még akkor is meg kellene tenned, ha a jelenlegi helyeden biztonságban érzed magad, mert a háttérben már olyan folyamatok indulhatnak el, amelyek hatással lehetnek a te kenyérkeresetedre is. A párkapcsolatokban minden azon múlik, te mit és hogyan akarsz. A társadnak nem esik nehezére hozzád igazodni.

Ikrek – októberi horoszkóp

A dolgok másként alakulhatnak októberben, mint ahogyan azt korábban tervezted. Megeshet, hogy rád kényszeríthetnek valamit, és emiatt borúsabb lehet a hangulatod. Ám semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is vége lesz egyszer. A munkában, megélhetésben viszont jó eredményeket érhetsz el. Ha eddig nem volt munkád, akkor most olyan változás történik, ami feldobottá tehet.

A szeretetre októberben mindenkinek óriási szüksége lesz...

A szeretetre októberben mindenkinek óriási szüksége lesz… (Fotó: Getty)

Rák – októberi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el októberben, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. A munkában viszont a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan vártad. Megeshet, hogy rengeteg feladat szakad a nyakadba, amelyet nem biztos, hogy meg is fizetnek. Ingatlanügyletet halassz későbbre.

Oroszlán – októberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy októberben megtörténik mindaz, amire korábban gondoltál, amit korábban tervbe vettél. Talán a tisztánlátásnak köszönhetően képes leszel meghozni egy olyan döntést, amellyel a környezetedben többeknek nagy meglepetést szerezhetsz. Ha kommunikációról van szó, akkor mindenképpen számolj tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el a nehéz helyzeteket.

Szűz – októberi horoszkóp

Októberben bizony megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelynek hatására a környezetedben többen úgy vélekednek, neked csak megszületni volt nehéz. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhettek át, a társad igyekszik a tenyerén hordozni téged. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy más módon érhet veszteség. Erre vigyázz!

A Neptunusz és a Vénusz közötti fényszög szerint mindenkire gyengédségre vágyik

A Neptunusz és a Vénusz közötti fényszög szerint mindenkire gyengédségre vágyik (Fotó: Getty)

Mérleg – októberi horoszkóp

Olyan összeg ütheti a markodat októberben, amelyre egyáltalán nem számítasz, vagy amelyből akár dugipénzt is képezhetsz. A titkok most amúgy is nagy szerepet játszhatnak az életedben, amelyekre nagyon kellene vigyázni, mert minden esély megvan rá, hogy napvilágra kerüljenek. A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebb, és egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

Skorpió – októberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés, elsősorban a társad viselkedése miatt. Megeshet, hogy neki most kevesebb a türelme, vagy úgy érezheti, mintha a szabadságában kívánnád őt korlátozni. A kapcsolatok sokkal fontosabb szerepet játszhatnak most az életedben, mint korábban bármikor. Ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Nyilas – októberi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatok egén októberben valódi villámok cikáznak. Még az is lehet, hogy régi téma kerül ismét terítékre, amelyben még mindig nem tudtok dűlőre jutni. A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyhez hirtelen nem tudsz alkalmazkodni. Viszont pénzügyek terén olyan bevételi lehetőség adódhat, ami miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

Nehézségeket is jeleznek a bolygók októberre

Nehézségeket is jeleznek a bolygók októberre (Fotó: Getty)

Bak – októberi horoszkóp

Ha képes leszel októberben elfogadóbban viselkedni, akkor nem lesz okod panaszra, mert az élet több területén érhetsz el sikereket. Azokban a kapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most úgy érezheted, hogy nincs értelme tovább folytatni. A horoszkóp szerint mielőtt búcsút intenél, érdemes lenne őszintén beszélgetni, amiből sokat tanulhatsz. Baráttól jó tanácsot kapsz.

Vízöntő – októberi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy az otthoni problémákat ne vidd be a munkahelyedre, illetve a munkahelyi gondokkal ne terheld a családodat. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, októberben nagyon oda kell figyelni, mert a társad megsejthet valamit, és akár ellenőrizhet is. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, ezért a horoszkóp szerint legyél sokkal óvatosabb, mint általában.

Halak – októberi horoszkóp

Mindennél fontosabb, ha vannak problémáid, akkor azokon ne rágódj, hanem beszéld meg, különben ez a gond meg is betegíthet téged. Anyagi ügyeid siralmas képet mutatnak októberben. Érdemes lenne körülnézni, hogyan tudnál több pénzre szert tenni. A házasságokban, régi együttélésekben olyan nagy lehet közöttetek a szeretet, a szerelem, mint talán eddig még sohasem. Ez biztosan kárpótol a nehézségekért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top