nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az ősz

3 csillagjegy, aki imádja az őszt!

Vannak olyanok, akik nyárimádók, és vannak, akik alig várják az őszi, téli hónapokat. Te hova tartozol?

A csillagjegyünk is meghatározza azt, melyik évszakot kedveljük leginkább. Az ősz a legtöbb ember számára az elmúlást jelenti, amikor siratjuk kicsit a nyarat, de nem úgy a következő három csillagjegynek, akik odavannak a esős, hűvös, őszi időjárásért, a színek kavalkádjáért, és csak úgy lubickolnak az ősz természetes szépségében és misztériumában.

Mérleg: az őszi napéjegyenlőség királynője

Az ősz feltölti a Mérleg csillagjegyet energiával, ilyenkor szinte vibrál a boldogságtól, és ebben az évszakban nyit igazán a barátok és programok felé. A szívét és lelkét is beleadja az őszbe, ha senki sem látja, még a nagy levélkupacokba is beleugrik, mint a kisgyerekek. A Mérlegnek az emberi kapcsolatokat jelenti az ősz, ilyenkor mélyíti a barátságait, lobban szerelemre, és ápolja a kollégáival is viszonyát. Ha igazán meg akarsz ismerni egy Mérleget, hogy milyen ember valójában, akkor keresd a társaságát ősszel.

Tudtad?

A Mérleg sokszor tisztában van a saját hibáival, azonban nem szereti mások előtt beismerni, ha téved. Képes ugyan a bocsánatkérésre, de hatalmas erőfeszítést jelent számára.

Melyik csillagjegy szereti az őszt?

Ezek a csillagjegyek szeretik az őszt (Kép: Unsplash)

Skorpió: a lélek rejtélye

A Skorpió misztikus csillagjegy, nagyon jól áll neki a halloween időszaka. Ez az a jegy, melyet gyakran félreértenek, hidegnek, távolságtartónak gondolnak, pedig igazából rendkívül komplex lelkivilága van csak. Mágikus csillagjegy, aki képes érzelmileg mélyen kötődni a kiválasztottjaihoz. A benne rejlő misztikum ősszel tud kibontakozni a maga teljességében, ebben az évszakban él a legintenzívebben, és tele van végtelen energiával.

Tudtad?

A Skorpió a legösztönösebb jegy, amely nem kíméli sem magát sem másokat: sírás, háború, szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellette.

Nyilas: a kozmikus előkelőség

A Nyilas olyan tüzes csillagjegy, mint a Kos vagy az Oroszlán, ám a benne lobogó tűz mégis más: inkább ahhoz a lánghoz hasonló, ami mellett szeretnek megmelegedni az emberek. Mint egy szép tábortűz, körben csupa jó emberrel, akik mély beszélgetésben merülnek el. Mivel a szülinapja november 22. és december 20. közé esik, ezért meghatározók számára a téli ünnepek, a vérében van, hogyan tudja széppé varázsolni mások életét. A Mérlegnek nem kell küzdeni az őszi lehangoltsággal, számára ez az időszak a várakozás időszaka, amikor kiterjesztheti a tüzét a környezetére végre.

Tudtad?

Bár nem hinnéd róla, de a Nyilas féltékeny jegy, aki képes irigyelni mások boldogságát, tudását, de sosem rosszindulatú.

via

Olvass még többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top