Horoszkóp

Minden pasi szerencsés ezzel a 3 csillagjeggyel

Bika, Bak és Halak egyike vagy? Éppen társat keresel? Add a pasik tudtára, mert ha ennek a három csillagjegynek az egyikébe tartozol, fantasztikus párja leszel a jövendőbelidnek!

Ha a nagy szerelem betoppanásáról álmodozol, akkor is jó tisztában lenni saját értékeiddel. Persze az ember horoszkópja nincs az arcára írva, de pólófelirat vagy kitűző árulkodhat róla: „Halak vagyok, és tán én leszek a barátnőd!”

szerelmesek

Fotó: Pixabay

Bika

Bikaként erősnek és függetlennek mutatkozol, de belül szerető és gondoskodó vagy. Igazán szerencsésnek mondhatja magát az a fickó, aki téged szemel ki és meg is kaparint: nem bánja meg, mert a Bika jegyűek remek partnerek!

Hűséges vagy partneredhez, és testileg-lelkileg beleadsz mindent a kapcsolatotokba. Bármi is történjék a szerelmetek során, soha nem fogsz más karjaiba rohanni egy kis vigaszért.

A partnered számíthat rá, hogy együtt építitek fel közös életeteket, ráadásul – és nem mellékesen – te aztán tudod, hogyan érezd jól magad az ágyban! A konyhában pedig igazán magabiztosan villantod meg gasztronómiai tudományodat. Finom ételek, szex, szerelem – akarhat-e valaki többet ennél az életben?

Bak

Ha becsvágyó Bak vagy, aki nagyon odafigyel a választásaira, örülhet az a pasi, aki téged szúr ki, és viszonzod is a figyelmét! Ha magától nem veszi észre, nyugodtan add tudtára: egy Bak kizárólag olyasvalakit választ társául, aki megérdemli, hogy vele legyen. Valakit, aki minden elvárásodnak magasan megfelel.

Ha elcsattant már az első csók, bármilyen biztos is leszel kettőtökben, te leszel az, aki minden szinten kielégíti vágyait. A Bak nőként több mind boldog vagy attól, ha minél több időt tölthetsz szerelmeddel. Egész egyszerűen tudod, hogy a legjobb döntést hoztad a választásoddal.

Lehet, hogy néha fájdalmasan makacs tudsz lenni, de a pasid hamar rájön, hogy te mindig elsőként látod be azt is, ha tévedsz valamiben. Ebben nem sokan jeleskednek!

Ha a szerencsés fickónak te vagy álmai Bakja, felkészülhet rá, hogy az élet veled minden addiginál csodásabb lesz.

szívlakat

Fotó: Pixabay

Halak

Érzelmes Halak vagy, és szinte a ruhádon kívül hordod a szívedet. Éppen ezért a „legjobb barátnő-alapanyag” vagy, bárki vágyálma!

Kapcsolataidban mindig nagyon fontosak a másik érzései, és a világ végére is elmennél, hogy segítsd vagy megértsd valamiben a partnered. Soha nem leszel rosszindulatú és bántó, mivel abban is megértő vagy, ha másvalaki számára nem olyan egyszerű az érzelmeik kifejezése, mint számodra. Imádod minden lehetséges alkalommal ajándékokkal elhalmozni a szerelmed, ha esetleg ettől zavarban van, hozd a tudomására: mindenkit boldognak szeretsz látni magad körül, különösen őt!

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top