Horoszkóp

Top 3 szerelmes csillagjegy, ha Mérleg vagy

Egyedülálló Mérleg vagy, és szeretnél változtatni ezen? Mutatunk 3 csillagjegyet, akikkel szerelmetek nagy eséllyel beteljesül. És hogy könnyítsük a dolgodat: itt van még 3, akivel inkább ne kezdj!

A szerelem és szépség bolygója, a Vénusz által irányított, békés Mérleg vagy, aki könnyen megtalálja a hangot mindenkivel. Mondhatnánk, hogy mindegy, ki lesz a párod, de nagyobb eséllyel indulsz a közös boldog életbe, ha Ikrek, Vízöntő, vagy Mérleg jegyűt választasz. Az állandó szeszélyeid ellenére is kitartanak majd melletted.

De ki a három befutó csillagjegy, és ki a másik három, akikkel tarts inkább két lépés távolságot?

szerelmespár

Fotó: Pixabay

A legjobb párost alkothatod velük

1/3 – Ikrek

A két összeillő levegőjegy. Bár egy kicsit nehéz lesz együtt a földön maradnotok, mindketten álmodozva jártok a felhők felett. Nem csupán testi vonzalom van kettőtök között, és egyforma fontos számotokra az állandó beszélgetés, értekezés. Az Ikrek erősíteni fogja a kreativitásodat, te pedig egyre kifinomultabbá teszed. Együtt örökké fiatalok maradtok.

2/3 – Vízöntő

Mindketten inkább értelemmel, mind érzelemmel közelítitek meg a párkapcsolatokat. A Vízöntő számára a szerelem inkább egy fogalom, mint egy másik ember, de kettőtök szerelme erőteljesen alapul ugyanezen az elgondoláson, így a közös nevező megtalálása nem lesz probléma. Mindketten erős intellektusú jegyek vagytok, kreatív, fantasztikus dolgokat hozhattok össze közös életetekben.

3/3 – Mérleg

Vannak olyan csillagjegyek, akik egymásban találják meg lelki társukat. Így érezhet két Mérleg is, ha egymásra talál. Egyetlen problémátok van csupán: elképesztően idealisták vagytok, így meg kell tanulnotok, hogy míg az egyikőtök valóra váltja álmait, a másik addig stabilan áll a földön. Ha erre képesek vagytok, egy hosszú, mély kapcsolat veszi kezdetét.

szerelmespár

Fotó: Pixabay

Velük nehéz lesz

1/3 – Kos

A Kos az asztrológiai ellenpárod. Egyáltalán nincs szükségük biztonságra és stabilitásra a kapcsolataikban, ami neked, mint Mérlegnek nagyon fontos lenne. Szeretnek egyedül lenni, néha nyomasztóan hat rájuk a társaság – ez már eleve rosszul hangzik a szörnyen szociális Mérlegnek. Nagyon sokat kell ebben a kapcsolatban mindkét félnek alkalmazkodni és dolgozni, hogy működőképes legyen.

2/3 – Halak

Ha egy Halak jegyűvel jössz össze, készülj fel rá, hogy olyan önzetlenséggel találkozol részéről, mint még soha. Ami jól hangzik, de míg te az egyéni fejlődéseddel vagy elfoglalva, ő kizárólag az emberiség érdekeit nézi. Amíg te a kapcsolatotokat próbálod jobbá tenni, addig ő a világot megmenteni. Nem reménytelen próbálkozás a párosotok, de a te értelem vezette világodnak és az ő érzelmi óceánjának össze kell érnie.

3/3 – Bak

Imádod, ha valami szépséges, a Bak imádja, ha valami praktikus. Te egy idealista vagy, ő egy céltudatos, célra törő egyén. Nem vagy lusta, de a munkamániás, folyton pörgő Bak szemében bizony annak tűnhetsz a magad ritmusával. Nagyon sok türelem kell mindkettőtök részéről, hogy te megtanítsd látni a világ szépségeit, ő pedig téged arra, hogy elérd a céljaidat. Ha mindketten igazán akarjátok… egyszerű ugyan nem lesz, de véghez viszitek.

(via Tarot.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top