Horoszkóp

Skorpió és Mérleg: összeillenek testileg, lelkileg?

A Skorpió a legbizalmatlanabb jegy, egyben a legérzékenyebb. A Mérleg társfüggő és kompromisszumképes. Szerelem lehet első látásra, de hogyan működnek hosszú távon?

Kettejük kapcsolata nem csupa könnyedség és ragyogás. Találkozásuk és szerelmük szembesíti őket a hibáikkal. Mások számára fel nem fogható szexuális élményeket és érzelmeket élnek meg együtt. De ilyen magaslatok után könnyen jön a zuhanás, olyan mélyre, ahonnan nem egyszerű a kiút.

A Skorpió és Mérleg hosszú kapcsolatának a titka, ha megerősítik magukat, és önálló, határozott személyiséget építenek – miközben támogatják egymást. Ha nem sikerül, olyan játszmába kerülnek, ami nem engedi őket kiszállni az érzelmi hullámvasútból.

Erre a négy területre különösen figyelniük kell, hogy boldog pár maradjanak.

csók

Fotó: Unsplash

Szexualitás és intimitás

Mindketten heves vérmérsékletűek, izgalmas és lángoló szerelmi életre számíthatnak. Két ellentétes jegy, két ellentétes uralkodó bolygóval. A Vénusz a szerelem, a Mars a háború bolygója, és úgy tűnik, ez a páros egymásnak teremtetett. Viszont egyikőjük sem azt adja a másiknak, amire igazán szüksége van. A levegő jegyű Mérleg felszínes és gyors, a víz jegyű Skorpió lassú és érzelmes.

Ha nem igazán boldogok már együtt, a Mérleg igazodása segíthet. Az ösztöneire és elemző énjére hallgatva könnyen ráérez a Skorpió lényére, és kiegyensúlyozza együttlétüket.

Szexuális életük nagyon érzelmes, képesek egymás megszállottjává válni. A fizikai kapcsolatuk annyira meghatározó, hogy amikor már semmi más nem működik, akkor sem tudnak kilépni belőle.

Bizalom

Ha valakiben nem bízhat a Skorpió, az a Mérleg. A Mérleg lételeme, hogy rajongjanak érte, és flörtöljenek vele. A Skorpió pedig kizárólag magának akarja őt. Minél inkább ragaszkodik, a Mérleg szabadságvágya egyre jobban nő. Ezért fontos része a két jegy kapcsolatának, hogy mennyire tudnak ebben kompromisszumra jutni. 

Ez az alapja, hogy együtt tudnak-e élni. Ha elfogadják különbözőségüket, és nem lesz teher a bizalmi kérdés a mindennapok során, semmi nem áll útjába szerelmüknek.

Értelem és kommunikáció

A racionális, elemző Mérleg és az impulzív, érzelmes Skorpió itt is elfogadásra kényszerül. Meg kell tanulniuk kezelni egymást, a lassú, alapos Mérleg döntéseit, és a heves Skorpió hirtelen kijelentéseit. Sok félreértés keletkezhet abból is, hogy a Mérleget hűtlennek érzi a másokkal való közvetlensége miatt. A Skorpió agresszívan egyenes kommunikációja pedig fenyegetőnek érezhető. Ha ezt nem tudják tisztázni, kapcsolatuk elindul a lejtőn.

Érzelmi élet

Fantasztikus érzelmeket vált ki belőlük az egymás iránti szerelem. Ha megvan köztük a szikra, mindent felégető tűzzé válhat – kettejüket is beleértve. Erőteljes szexuális vonzalmukat a Skorpió és Mérleg pár néha szerelemként értelmezi. Ami veszélyes, mert ha az ágyon kívül minden problémát a szőnyeg alá söpörnek, bombaként robban majd a sok felgyűlt sérelem.

(via Astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top