Horoszkóp

Ilyen szexpajtást vonzanak a tűz jegyű nők

Manapság nem sokan botránkoznak meg azon, ha egyedülálló nőként szerelmi játszópajtásod akad. Viszont az számodra is újdonság lehet, hogy a csillagjegyed alapján még ezekbe a kapcsolatokba is hasonló típusú pasikat vonzol az életedbe.

Lehet, hogy van egy zsánered, akit pontosan le tudsz írni, ha megkérdezik, milyen férfiakra buksz. De az is lehet, hogy az eddigi pasijaidban nem találsz semmi közöset – első ránézésre. Viszont ha belegondolsz, nemcsak azokban az exeidben találsz hasonló jellemvonásokat, akikkel hosszabb kapcsolatban voltál. Hanem azokban is, akiket arra használtál: hogy bejuss az alsónadrágjukba. Ha nem állt össze a kép, itt a segítség. Eláruljuk, milyen szexjátszópajtást vonzol be a csillagjegyed alapján. És legfőképp az is kiderül, miért nem ők lesznek a nagy ő az életedben.

pasi

Fotó: Unsplash

Kos: szex oké, kapcsolat kizárva

Mindig olyan férfi kerül nálad képbe, aki nem igazán tudja, mit vár egy kapcsolattól. Sőt, valójában egy pátyolgatásra vágyó kisbaba, aki arra vár, hogy megoldd helyette a problémáit. Kapcsolatban élni, vagy egyáltalán elkezdeni valamit, amiből az lehet, soha nem is volt opció számára. Így az sem várható el ettől a pasitól, hogy komoly erőfeszítéseket tesz irányodban, mint ahogy az sem, hogy megmutatja a valódi énjét neked.

Oroszlán: a bosszú angyala vagy

A fickó, akihez szexuálisan vonzódsz, sajnos nem tud túllépni a múltbéli problémákon. Olyannyira képes rágódni a gondjain, hogy az felemészti őt. És még az sem segít, hogy ott vagy te, aki szexi, csinos, okos, népszerű. Merthogy a veled való szex is csak a bosszú része, amit úgy él meg a srác, hogy gondolatban jól kiszúr az exével. Tökéletesen alkalmas vagy rá, hogy külsőddel és fellépéseddel bármilyen volt nőt féltékennyé tegyél – de ez a pasi sajnos többet nem is akar tőled.

Nyilas: az egész élete csak poén

Soha nem őszinte veled az a férfi, akivel csupán kellemes testi kapcsolatba keveredsz. Nem tudod, mikor tréfál, és mikor mond vagy csinál valódi dolgokat. Szeret mókázni, viccelődni – de ez a legtöbb, amire számíthatsz tőle. Nem képes elkötelezni magát, neki minden felelősség csak egy poén. Ami egy idő után elég idegesítővé válik. De ami a legzavaróbb benne, hogy képtelen elismerni egy percig is, hogy tetszel neki, vagy kedvel. Ez a játék pedig nem játszható túl sokáig ép idegekkel, és amint belefáradsz, pontot is teszel a játszma végére.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top