Horoszkóp

A hármas szám jelentősége a számmisztikában

Könnyű megérteni az embereket a számmisztika szerint, ha beazonosítottad, kinek mi az uralkodó száma. A 3-as számot képviselő emberek kreatívak, optimisták és nagy hatással vannak a környezetükre.

Nagyon egyszerű kiszámolni, hogy milyen szám tartozik hozzád. Vedd alapul a születési dátumodat, vagy azét, akinek a számát ki akarod deríteni. Például, ha a születésnap 1985.02.04. – akkor add össze a számokat, amíg egy számjegy marad. 1+9+8+5+2+4 = 29, 2+9 = 11, 1+1 = 2. Amikor már tudod a számot, könnyen utánajárhatsz, mit árulnak el a számjegyek a tulajdonosaikról. Ha hármas vagy, tanulj valami újat magadról a számmisztika segítségével.

 
gyertyák

Fotó: Pixabay

1. Kreatív vagy

Nagyon kreatív vagy, és egyben remek kommunikációs képességeid vannak. Kedves, megnyerő jellemű ember vagy. A művészet nagyon sok területén megállod a helyed, ha eddig nem próbáltad ki ezek egyikét, érdemes lesz próbálkoznod: költészet, színjátszás, írás, képzőművészet és zene egyaránt fekszik neked. 

2. Szeretsz hatással lenni

Imádod villogtatni a különböző tehetségeidet, és mindig valami újra vágysz. Amikor új embereknek mutatod meg tudásodat, képességeidet, örömmel tölt el, ha elkápráztatod őket. Muszáj mindig új dolgokat kipróbálnod, felfedezned, és szeretsz folyton új embereket gyűjteni magad köré. Nyughatatlanságodból nagyszerű dolgok sülnek ki, aki üldögélve szeretne veled relaxálni, annak nem te vagy a megfelelő partner.

3. Kommunikációban erős vagy

Könnyedén fejezed ki az elképzeléseidet, gondolataidat. Mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot, így mindig világosan megértik, amit szeretnél. Ezzel a képességeddel erős kapcsolatot tudsz kialakítani a közösségeidben, sokszor emiatt javasolják, hogy legyél te a csoport vezetője, vagy egy projekt főnöke.

4. Optimista vagy

Roppant derűlátó vagy, és könnyen kimozdulsz a komfortzónádból is mások érdekében. Akárcsak kiváló kommunikációd, karizmatikus személyed is magad köré vonzza az embereket, meghallgatnak, kíváncsiak a véleményedre. Sokakat tudsz jó irányba mozdítani azzal, hogy nem vagy hajlandó a dolgok rossz oldalára figyelni, hanem arra a jóra, ami egy helyzetből kihozható.

5. Gyengeségeid

Természetesen a szuper 3-as szám nem csak erősségekkel jár. Hajlamos vagy minden apró butaságon felkapni a vizet, és könnyen összezördülni másokkal. Időnként hajlamos vagy magadba fordulni, ami akár depresszióhoz is vezethet – őrült optimizmusod ellenére. Sőt, néha a túlzott optimizmus is bajba sodorhat, ha nem veszed észre a figyelmeztető jeleket. Másik nagy erősséged, a kommunikáció is csak a megfelelő helyen és időben működik: ha be nem áll a szád, az mások számára idegesítő lehet.

6. Ezek hoznak neked szerencsét:

  • Elemed: éter
  • Szerencsenapod: kedd és péntek
  • Színed: sárga
  • Szerencseköved: sárga zafír
  • Legjobb szám: 12
  • Szerencsés hónapjaid: március, június, szeptember, december
  • Fémed: arany
  • Legszerencsésebb kezdőbetűk (keresztneveknél): C, G, L S
  • Legjobb irány: Észak-nyugat

(via boldsky)

Ezt olvastad már?

Így működik a számmisztika

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top