Horoszkóp

Így kapcsolódsz spirituálisan a macskádhoz

Van egy alapvető különbség a kutyák és a macskák között. A kutyák bármelyik jó gazdihoz könnyedén igazodnak, viszont egy macska csak akkor választ téged, ha igazán megérdemled.

Vannak olyan helyzetek, amikor önkéntelenül macskatulajdonossá válsz. Örökbe fogadsz egy cicát, aki valamiért vonzódik hozzád. Dorombol neked, kedvesen összekarmol: egyértelműen akar tőled valamit. Ne feledd, ez nem a véletlen műve, a macskák vonzódnak a spirituális emberekhez. 

A történelmi macskaábrázolásokból is kiderül, emberek és cicák között mindig volt kapcsolat, méghozzá egyenrangú félként. A macska is spirituális lény, már az ókori iratokban is a magasenergia-szimbólumaként jelenítették meg. 

macska

Fotó: Unsplash

Minden macska társat választ

A macskáknak elképesztő ösztöneik vannak és megérzéseik, különleges szellemi erejük. Az aurájuk például ugyanolyan méretű, mint az embereké. Nem csoda, hogy ők választják ki a gazdájukat, méghozzá nagyon is emberi módon. Olyan embertársat keresnek maguknak, akinek a rezgései, energiája passzol az övékhez. Pontosan úgy, mint amikor egy ember az élete párját keresi.

Macska, a spirituális vezető

Attól, hogy egy macska nem tud beszélni, még simán lehet a szellemi vezetőd, a gurud. Sok olyan ember van, aki nem találja a közös hangot a terapeutákkal, gyógyítókkal vagy jógikkal, de érkezik egy macska az életükbe, aki ugyanolyan jó hatással van, mint bármilyen gyógyító rendszer.
A macska jelenléte az életedben nem csupán társaságot, de spirituális útmutatást is jelent. Egy macska nagyon fejlett szellemi lény, magas fokú bölcsességgel. Ezzel magyarázható, hogy energiájuk olyan kimagasló, minden állapotukban.

cicamica

Fotó: Unsplash

Ne játszd el a szerencsét

Ha az utadba sodor a sors egy macskát (felbukkan nálad, vagy segítségre szorul és te bukkansz fel az ő életében), nem szabad visszautasítanod. Ha így teszel, vagy nem segítesz rajta, akkor jó darabig elpártol tőled a szerencse. Ha kibabrálsz egy macskával, akkor saját magad anyagi helyzetével packázol. Az általa hozott balszerencse leginkább erre van hatással.
Félreértés azt gondolni, hogy egyes emberek a saját szerencséjük miatt tartanak cicát. Éppen hogy négylábú barátunk tart a balszerencsétől, és tartja távol azt. Hallottunk már szellemet jelző cicákról, vagy akik valamilyen balesettől, természeti katasztrófától óvták meg embertársukat. Olyan dolgokat észlelnek, ami az ember és sokszor a műszerek számára sem érzékelhető. 

Ha egy macska ólálkodik körülötted, ne hajtsd el: köss vele barátságot, lottózz, vagy vágj bele bármibe, amihez nem árt a jószerencse!

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top