Ne akarj többet a szexpartneredtől, ha vízjegyű vagy!

nlc | 2020. November 18.
A víz elem érzékennyé teszi mind a három hozzá kapcsolódó csillagjegyet. A nagy szerelemre vágynak, de ez nem jelenti azt, hogy néha nem mennek bele egy kis kalandba.

Azokról a csajokról, akik romantikusak és folyton a nagy szerelemről ábrándoznak, sosem gondolnád, hogy a könnyelmű testi kalandra is igent mondanak. Pedig így van. Mindezt annak a reményében, hogy bármelyik fickóról kiderülhet, ő a nagy Ő. 
Ha a víz jegyek egyike a csillagjegyed, és te is így gondolod, sajnos tévedsz. Azok férfiak, akik csak a szex miatt vannak veled, nem hozzák el a szerelmi beteljesülést. Ne problémázz ezen, engedd el magad, élvezd a mókát. Majd keresd meg az, aki neked rendeltetett!

Fotó: Pixabay

Rák: irányításmániás energiavámpír

A pasid egy energiavámpír. Vonzalma tulajdonképpen nem is neked szól, ő ugyanis bárkivel együtt van, csak ne kelljen egyedül lennie. Nagyon akaratos, és csak a szükségletei körül forog minden. Ha nem adod meg neki, amit akar – szeretet, szex vagy a kedvenc étele –, nagyon csúnyán kezd veled viselkedni. Ha észreveszed a jeleket, bármilyen fantasztikus vele a szex, jobb, ha menekülőre fogod. Ez a pasi minden porcikádat birtokolni és irányítani akarja, de cserébe semmit nem nyújt neked, pláne nem szerelmet. Ha nem lépsz ki időben a kapcsolatból, súlyosan sérülsz, és sokáig tart majd a gyógyulás.

Skorpió: érzelemmentes mókamester

A felszínes férfiakhoz vonzódsz. Az a fickó, aki első pillantásra szédítően felkorbácsolja a vágyaidat, nem fog megnyílni feléd. Hiába engedsz a csábításnak, és éled át vele az első randin a mindent elsöprő kéjt, belőle csak a külsőségeket fogod megkapni. Ugyanis olyan férfit fogsz ki a csillagjegyed sajátosságaiból adódóan, akinek ez a védekezési mechanizmusa. Maszkot visel, és sosem ismered meg, milyen valójában. Sok szex, jó móka – de az érzelmek mélyen elrejtve. Még ha valami nagyon zavarná, azt sem tenné szóvá, könnyen jött, könnyen megy… a te szíved pedig közben összetörik, de őt az sem izgatja.

Halak: bizonytalan nagymenő

Amikor izgalomba jössz a pasi látványától és illatától, elvesztél. Magával sodor az érzés, aztán jön a hideg zuhany: ő semmi mást nem akar tőled, csak szexet. Pedig neked a fejedben már egy egész élet felépült. Bár semmi más alapja nem volt, csak a szexi mosolya… Ez a férfi bármilyen magabiztosan és menő módon szedett fel téged, belül csupa bizonytalanság. Attól retteg, hogy nem felel meg senkinek, így a legkönnyebb utat választja: mielőtt kiderülnek a hibái, lelép. Hidd el, aki ennyire fél megmutatni magát, nem alkalmas hosszú távú kapcsolatra veled. Próbáld meg élvezni a pillanatot vele, hozd ki a legjobbat kettőtökből az ágyban, utána pedig engedd, hadd menjen. Aki így képes otthagyni téged, az meg sem érdemel.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version