Horoszkóp

Ilyen szexpartnert fog ki mindig ez a 3 csillagjegy

A kellemes szexen alapuló kapcsolat nem csupán a pasik privilégiuma. De ha valakivel rendszeresen találkozik az ember és jókat szexelnek, egy idő után nehéz kizárni az érzelmeket.

Tudod, hogy ez nem több szexnél. Előfordult egyszer, jó volt, semmi kötelezettség. Aztán miért ne folytassuk, csak amíg jólesik, amíg nem jön képbe valaki komolyabb. Így indul a legtöbb viszony, amiből vagy tényleg sikerül egy ponton kilépni, vagy benne ragadsz. De akkor már érzelmek is lesznek a játékban, vagy legalább kötődés. Pedig semmi közös nincsen bennetek, csak az alkalmankénti szórakozás. Nem tartoztok egymásnak semmivel… de az egyik fél mégis elkezd követelni. Három csillagjegy ilyen pasikat fog ki.

szexi

Fotó: Unsplash

Bika: álságos egoista

Olyan pasihoz vonzódsz, aki ki akarja mosni az agyadat. Amikor végre elkezdesz rá igazán figyelni  – vagyis az édes, hízelgő dumájára – a legnagyobbnak érzi magát. Az ilyen pasi sajnos remek érzékkel talál meg, és érzi, hogy te egy hűséges, őszinte nő vagy. Ezzel máris előnyhöz jutott a játszmában. Az igazság az, hogy nem igazán törődik magán kívül senki mással. Mindig gondos, szerető partnernek mutatja magát. De ha utánajársz az exeknél, akik pórul jártak, felfedik neked az igazat a kétszínű csábítóról. Nem fogsz túl sokat gondolkozni rajta, hogy azonnal befejezd.

Szűz: anyuci cuki nyuszija

Mindig olyan férfit sikerül kifognod, aki valójában az anyukáját szeretné veled helyettesíteni. Azt várja el, hogy gondoskodj róla és pátyolgasd, mint a kedves mama. Ez az elején még akár cuki is lehet, de ha nem akarod, hogy egy magáról gondoskodni képtelen, gyerekes pasi élősködjön a nyakadon, jól gondold át. Ha ilyen alakba botlasz, tuti nem ő lesz a leendő férjed. Szórakozz vele, idd meg a maradék borodat, és lépj le tőle.

Bak: felvágós semmirekellő

Ezt nem lehet szépen fogalmazni… az idióták vonzanak. Azok a pasik, akik mindennel, még veled is a haverok előtt akarnak felvágni. Soha nem fogsz tőle semmi olyat hallani, ami szerelemről, kapcsolatról, kettőtökről szól. Még annyit sem, hogy hiányoztál neki, ha két hétig nem láttátok egymást. Egy éretlen egoista, akinek soha nem nő be a feje lágya. Te pedig nehogy magad hibáztasd bármi miatt, nem tehetsz róla, hogy ez a pasi ilyen! Nem is fog megváltozni. Pont annyira élvezd ki, amennyire lehet, utána pedig töröld ki a számát a telefonodból.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet pasi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top