Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. december 12–13. – Ellentétek vonzása

Székelyhidi Ágnes | 2020. December 12.
Ellentétek vonzzák egymást. Legalábbis a mondás szerint. Ezen a hétvégén kiderül, hogy mekkora a különbség köztetek pároddal, és ez vonzó-e számotokra. Válasszátok ezt a vita helyett!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Ellentétek vonzásában (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Teljesen eltérő lesz a hétvége két napja. Szombaton érzelmes és érzékeny leszel. Mint a víz felszíne, megrezdülsz mindenre. Vasárnap feltüzel a tudat, hogy a hideg, sötét idő kizárólag az összebújásra alkalmas. Ebben tuti, hogy a kedvesed is egyet fog érteni…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Víz és tűz vagytok. Ez nem baj, ha nem oltjátok ki egymás lelkesedését. Emlékezzetek vissza a megismerkedésetekre! Pont ez az ellentétes stílus vonzott titeket össze mágnes módjára. Biztos, hogy most is működik az a bizonyos mágnes, ha akarjátok.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton gyanús lesz a csend és az eseménytelenség. Jogos. Vasárnap robban a bomba. Ha rajtad múlik, akkor a szerelembomba. Azonban a szerelmed hiperérzékenysége miatt vita pattanhat ki. Ezt kizárólag te tudod tompítani, megelőzni.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat lesz a te napod: csordultig leszel szeretettel, szerelemmel. Ne duzzogj, ha a párod nem viszonozza azonnal! Lehet, hogy másra fókuszál. Ha vasárnap reagál, te fogsz máshol járni. Ez nem hangzik túl biztatóan. Pont ezért kellene vigyáznotok.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy a játékosság kihunyjon a kapcsolatotokból! Semmi baj sincs azzal, hogy te dobsz be újabb és újabb ötleteket. Erre most a vasárnap látszik alkalmasabbnak. Luca-napon a tűz erejével szerelmi varázslás keretében mécsesekkel bűvöld el őt!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyikőtök sem foghatja a családra, hogy miattuk nem lehettek kettesben. Ezen a hétvégén is adnak nektek feladatot. Ennek ellenére megtaláljátok a módot az intimitásra, ha valóban akarjátok. Elég a kifogásokból. Jöjjenek az érvek és a tettek!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy szükséged lesz a párodra. Egyrészt benned jelenleg alulműködik a szenvedély, másrészt tele vagy aggodalommal az élet más területein. Csak a párod tud olyan módszert, amivel egyszerre fellelkesít és megnyugtat. Ő ért hozzád a legjobban…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton a kedvesed sem ismer rád. Olyan ragyogó passzban leszel, ami az évekkel ezelőtti csúcsformádhoz hasonlatos. Anno ő ebbe a csupa mosoly, csupa szenvedély, csupa érzelem stílusba szeretett bele. Mostanában is ilyen vagy, csak leplezed, mert cikinek érzed. Így van?

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Neptunusz az egész hétvégédet ködössé teszi. Ez félreértésből származó konfliktus veszélyét szimbolizálja. Nem te, hanem a másik fogalmaz ködösen. Nem direkt teszi. Szóval ne húzd fel magad! Inkább szólj, hogy nem érted! Segítsen, tegye egyértelművé, hogy mit akar!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Luca naphoz számtalan népi hagyomány és babona kötődik. A hétvégi bolygóállások szerint misztikus, varázslós kedvedben leszel. De csak óvatosan! Vedd figyelembe a párod véleményét, és tartsd tiszteletben a hitét! Máskülönben perpatvar alakul ki.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nem tudod, hogy mi élvezzen prioritást ezen a hétvégén, akkor kérdezd meg a szerelmedet! Ő pontos listát fog prezentálni. Ezek után ne reklamálj! Hiszen te kérdezted. Vagy vedd a kezedbe az irányítást! Célod az legyen, hogy ez párnacsatába torkolljon!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton kenyérre lehet kenni téged. Olyan bűbájos leszel, hogy a kedvesed nem tud ellenállni neked, és minden kérésedet teljesíti. Hálából te is teljesítsd azt a bizonyos kérését! Nem fog nehezedre esni. De nem árt, ha egy icipicit kéreted magad…

Exit mobile version