Horoszkóp

Mennyire féltékeny típus a pasid? A horoszkóp elárulja!

Téged büszkévé tesz, ha féltékeny rád a szerelmed, vagy inkább zavar? Ha ez befolyásolja a párválasztásodat, nézd meg, mi a helyzet az egyes csillagjegyekkel.

Vannak olyan nők, akinek az igazán féltékeny férfi imponál, és ebben mérik le a szerelmük hevességét. Míg másokat a féltékenység legkisebb jelétől is kiráz a hideg, és a tüzes latin szeretők elől fejvesztve menekülnek. A féltékenység teljesen természetes érzés, de tudnia kell mindkét félnek, az ő kapcsolatukba ez hogyan fér bele. Három csillagjegy így mutatja ki az érzéseit.

féltékenység

Fotó: Unsplash

Oroszlán – hisztis gyerekként drámázik

Amikor féltékeny, meggyőzi magát, hogy jó oka van, és el is hiszi. Nem lehet, hogy ő bármiben is tévedjen! Féltékeny állapota jól felismerhető, de soha nem vallaná be. Ilyenkor rövid időn belül az érzelmek széles skáláját mutatja be, egyszer kifejezetten bunkón viselkedik, majd kedves, aztán hirtelen ő hősszerelmes lovag. Mi van? Természetesen mindezt hatalmas drámával és gesztusokkal, szemforgatás és térden állva sírás simán ott van a palettán. Hajlamos arra is, hogy stresszel a féltékenységtől, ilyenkor munkahelyi gondokra hivatkozik, de nem fog igazat mondani. Úgy viselkedik, mint egy ötéves. Kezeld őt így, vigasztald és szeresd, egy nagy doboz jégkrémmel, és közös otthoni mozival koronázva.

Vízöntő – segíts neki átvészelni

Utálja ezt az érzés, nem tud mit kezdeni vele. Az ő élete a szabadság, a szerelem és boldogság körül forog, mit keresne benne a féltékenység? Zavarban van tőle, és amikor szembesíted, úgy tesz, mint akinek fogalma sincs róla miről beszélsz. Persze magában tudni fogja, hogy mi az igazság. Félelmében, hogy elveszít, elkezdi lerombolni a kapcsolatot, nehogy ő sérüljön meg. Ezzel egy időben csendesebb, magába forduló. De nem tart nála sokáig ez az érzés, így ha ezt az időszakot átvészeled vele, ismét önmaga lesz. És a kapcsolatotok is újra szárnyalhat.

Rák – ellentétes érzelmekkel küzd

Mindennap igen erős érzelmekkel szembesül, a Rák a férfiak között is a legérzékenyebb csillagjegy. A féltékenységet próbálja elfojtani, hiszen a szerelme hangulata a sajátjánál előrébb való, nem terheli ezzel. Viszont minél jobban igyekszik, annál őrültebben tör majd a felszínre. Nagyon zavaró lehet, hogy nem tudsz kiigazodni rajta. Hirtelen felhív, hogy szeret és hiányzol neki, majd elutasító és sértődött. Tuti, hogy féltékeny. Ilyenkor átmegy passzív-agresszívba, és bármennyire is szerető, védelmező férfinak mutatja magát, undok és bántó is egyszerre. Gyárts neki egy kényeztető masszázskupont, és szedd ki belőle mi bántja. Győzd meg, hogy senki más nem kell neked.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top