nlc.hu
Horoszkóp

Legyen saját karácsonyod a csillagjegyed szerint

Legyen saját karácsonyod a csillagjegyed szerint!

Mindenki hoz magával egy gyerekkori karácsonyélményt. Most, hogy felnőttél, eldöntheted, te magad milyen karácsonyra vágysz. Valósítsd meg!

Vannak a „nemszeretem” karácsonyi élmények. A veszekedés, az idegeskedés, hogy minden elkészül-e időre. A sürgetés, hogy felöltöztél már ünneplőbe? De egyáltalán: miért is kellett az az ünneplő? Most te irányítasz, és olyan lesz a karácsony, amilyennek te akarod. Hozd létre a saját ünnepedet és saját szokásaidat, amilyennek szeretnéd.

család karácsonyfát díszít

Fotó: Unsplash

Mérleg – a jóleső gondoskodás hozza meg

Kifinomult, elegáns, könnyed lényed áthatja az ünnepet. Öltöztesd fehérbe és ezüstbe a lakást. Szóljon lágy karácsonyi zene, és vedd elő a könyvet, amire egy ideje nem volt alkalmad. Készíts finom teát, és hívd fel azokat, akikkel rég beszéltél, rég találkoztál. Szeretsz gondoskodni másokról, és most nekik is ugyanolyan jól esik majd a törődés, mint neked. A szeretet segít a szívednek is ünneplőbe öltözni.

Skorpió – villanyozd fel magad

Szenvedélyes vagy és közben titokzatos. Kedveled a misztikus, kibogozni való dolgokat, tökéletes ajándék lesz magadnak Agatha Christie: Karácsonyi krimik gyűjteménye. Mivel a mozgás a mindened, és sokszor bicajjal vagy rollerrel közlekedsz, ebbe is csempészhetsz egy kis ünnepet. Tekerj egy vidám izzósort a kormányra, és nem csak mások fognak mosolyra fakadni, amikor elhúzol mellettük. 

Nyilas – csak a hangulat biztos, a többi bárhogy lehet

A kaland, a szabadság éltet. Az sem biztos, hogy az ünnep az otthonodban talál. Nem túl nagy a karácsonyi dekoráció készleted, rögtönözz! Pár pohárba és dunsztosüvegbe mehetnek a mécsesek, és szerezz valahonnan fenyőágakat. Mindenről eszedbe jut egy sztori az utazásaidról, hangolódj ezzel. Vegyél elő képeket, főzz egy forró, fűszeres levest, amit egyszer decemberben ettél valahol Ázsiában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top