nlc.hu
Horoszkóp

Arkangyalok szakterülete

Arkangyalok szakterülete: ha eddig nem tudtad volna, kinek mi a dolga

És ha eddig nem tudtad volna, mikor kell Gábriel, Ariel vagy éppen Raziel segítségét kérni.

Ahogy szól a definíció: az arkangyalok Isten elsődleges hírvivői, az angyalok főnökei, akik valamennyien más és más „szakterületre szakosodtak”, és akik semmi másra sem várnak, csak arra, hogy az emberek segítségül hívják őket. Doreen Virtue Az angyalterápia kézikönyve című könyvében a legismertebb arkangyalokat mutatja be az olvasóknak, illetve részletezi, hogy ha beüt a krach, ha valamilyen problémával állunk szemben, akkor mégis kihez forduljunk. Ábécében haladunk: 

Ariel

Ő a Föld arkangyala, aki folyton bolygónk megmentésén dolgozik, akárcsak Greta Thunberg. Őt hívjuk segítségül, ha kapcsolatba akarunk lépni a természettel, az állatokkal és a természeti szellemekkel, például a tündérekkel. Ő segít a földi, anyagi szükségletek előteremtésében is, és útmutatást ad a környezetvédelmi vagy az állatok jólétével kapcsolatos pályával vagy hivatással kapcsolatban.

Azrael

Néha a halál angyalának nevezik, aminek az egyszerű oka, hogy ő várja az embereket a fizikai halál pillanatában, és kíséri át őket a túlvilágra. Segít a frissen átkelt lelkeknek, hogy otthon, szeretetben érezzék magukat. Őt kell segítségül hívnunk halottaink, haldokló szeretteink miatt. Gyógyírt hoz a gyászolóknak, és támogatja a gyászt enyhítő tanácsadók, például az egyházi személyek munkáját. 

Chamuel

Ha új szerelmet, barátságot, új munkát vagy valamilyen elveszett dolgot (kulcscsomó, okostelefon) keresünk, őt hívjuk. Egyetemes és személyes békét is tőle kérjünk, de segít helyrehozni a magánéleti és munkahelyi kapcsolatokat is. 

Gábriel 

Ő az, aki a fontos üzeneteket közvetíti, kézbesíti. A hírvivők (tanárok, írók, színészek, művészek) segítőjeként is számon tartják, de minden szülői feladatban – például fogamzásban, az örökbefogadásban, szülésben – is hozzá érdemes fordulni. 

Haniel

Ha áldást, derűt, békességet, szépséget, jó barátok társaságát, harmóniát szeretnénk az életünkbe, ő a mi arkangyalunk. Vagy ha egy régi sebet be szeretnénk gyógyítani, elengedni valami negatív történetet. A nők fizikai és érzelmi problémáinak gyógyításában is érdemes Hanielhez fordulni.

Jeremiel

Megrekedt a spirituális életed? Elvesztetted a lelkesedésed valami iránt? Hívd Jeremielt! Ez érzelmi felépülések során vigaszt nyújt, és minden megbocsátással kapcsolatos kérdésben támaszt ad. Ha ő áll feletted, tisztábban láthatsz. 

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Jophiel

Nevének jelentése: Isten szépsége. Ő a művészek patrónusa, segít megtalálni az élet szépségeit, kitisztítja érzelmeinket, gondolatainkat, de az iroda, az otthon megtisztítását, a zűrök elűzését is tőle kell kérnünk.

Metatron

Azt mondják, ő a legfiatalabb és a legmagasabb arkangyal. A gyerekek védője, a kicsikkel való bármilyen probléma felmerülésekor kérhetjük a segítségét. Támogatja a túlérzékeny embereket is, különösen azokat a fiatalokat, akikre gyakran az „indigó” vagy „kristály” jelzővel utalnak. 

Mihály

A védelem, a bátorság, a magabiztosság és a biztonság angyala. Tartást ad az élethez, térképet, hogy elérjük a céljainkat. Mechanikus és elektronikus javítások esetén is őt érdemes hívni. 

Rafael

Ő felel az emberek és az állatok gyógyításáért, és utat mutat a gyógyítóknak is már a tanulásuk során. Védelmet és biztonságot ad az utazóknak, de akkor is hozzá forduljunk, ha kapcsolatot akarunk teremteni lelki társunkkal.

Raguel

Az igazság angyala az elnyomottakat támogatja, mindig hozzá kell fordulni, ha úgy érezzük, a földbe akarnak tiporni minket, vagy manipuláció áldozatává válunk. A viták vagy félreértések elsimításában közreműködik, de mindenféle helyzet harmonikusabbá tételében, csodálatos új barátok vonzásában is segít. 

Raziel

Az univerzum titkainak megértésében segít Raziel, többek között a múlt életekre való visszaemlékezés és a sebek gyógyítása a „szakterülete”. Segít megérteni az álmokat. 

Szandalphon

Feladata az imák fogadása és közvetítése Isten és az emberek között, de útmutatást ad és segítséget nyújt a zenészek számára. 

Uriel

Akkor kell a segítségét kérnünk, ha tisztán akarunk látni, ha válaszokat keresünk. Ő segít a beszélgetések, ötletek, meglátások és jelenések értelmezésében, tanulás és vizsga során.

Zadkiel

Segít a diákoknak a tények és adatok felidézésében tesztíráskor, ám fájdalmas emlékek gyógyításában, megbocsátáskor is hozzá forduljunk, és isteni és spirituális eredetünkre való visszaemlékezésben, küldetésünk megtalálásában is segédkezik.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top