Íme a szerencseköved a születési hónapod szerint

nlc | 2021. Január 12.
Minden hónaphoz tartozik egy szerencsekő vagy születéskő, ami segít beteljesíteni az életedet. Ismerd meg, melyik a te kristályod, és hogyan használhatod az erejét.

Az ásványok képesek rezgéseket kibocsátani, amivel hatással vannak az élet minden területére. Egyes kövekkel alakítani tudod a szerelmi életedet, míg vannak olyan kristályok, amik a nyugodt, stresszmentes állapotot segítenek elérni. A születéskövek hatása annyiban különbözik azonban, hogy a fő jellemzőkön kívül viselőjének egyedi módon segítenek. Ezért is nevezik szerencsekőnek, mert felerősítik a jó tulajdonságokat, de segítenek leküzdeni az akadályokat és a fejlődés felé terelni viselőjüket.
Most az első négy hónap kövét ismerheted meg.

Középen csiszolatlan ametiszt kristály / Fotó: Unsplash

Január – gránát

A fő ereje: a bizalom támogatása, barátságok összekovácsolása.
A hónap szülöttei között vannak a legnyitottabb személyiségek. Ahogy az év kezdete rengeteg lehetőséget, ugyanakkor sok meglepetést és titkot is tartogat, ez a kettősség igaz rájuk is. A gránát abban segít, hogy feltárják személyiségük legmélyebb részeit, valódi önmagukat. Hűségesek és végletekig kiállnak a szeretteik mellett. Eközben mégsem túl érzelgősek, és sajátosan fejezik ki a szerelmüket. 

Február – ametiszt

A fő ereje: a bátorság támogatása és a tisztaság szimbóluma.
Akik februárban születtek, többnyire összhangban vannak spirituális énjükkel. Nem véletlenül az ametiszt tartozik hozzájuk, ami az egyik legerősebb spirituális kő. Rendkívül erős fizikai tisztító és immunerősítő hatással. A hónap szülöttei szenvednek a fizikai kötöttségektől, de azoktól az emberi kapcsolatoktól is, amelyek túlságosan visszafogják őket. Szükségük van a térre minden értelemben, és olyan embereket szeretnek maguk körül tudni, akik ezt tiszteletben tartják. Született álmodozók, de az ametiszt segít a tisztánlátásban. Támogatja őket valódi célok kitűzésében és elérésében is.

Március – akvamarin

Fő ereje: a nyugalom és a biztonság támogatása.
A márciusban született emberek barátságosak és elbűvölőek. Csodálatosan kreatívak, de kissé maguknak valók, ezért sokszor nincsenek tisztában az emberi kapcsolatok valódi természetével. A születési kristályukkal egyszerűbben lelik meg a boldogságot. Az akvamarin nem csupán a művészi kifejezésben segít nekik, de az érzelmek kifejezésével a kapcsolataikra is jó hatással van. Segíti az őszinteségre való hangolódást, és a realitásérzék fejlesztését az élet minden területén.

Április – gyémánt

Fő ereje: a bátorság, a belső erő és az örök szerelem támogatása.
Ne riassza el a drágakő a hónap szülötteit! Egy apró kristály elérhető áron kapható, és az a néhány milliméteres kő már éppen elég a hatás kifejtéséhez. Például, az igaz szerelem megtalálásához, ami az áprilisiak fő életcélja. Hűséges és elkötelezett partnerek, és ez a barátságok során is jellemzi őket. Védelmezik a hozzájuk közel álló személyeket és gondoskodnak róluk. Érdemes tudni róluk, hogy nagyon kitartóak, nehéz megtörni őket az elhatározásaikban. Soha nem szabad alábecsülni az akaratukat.

(via boldsky)

Exit mobile version