4 csillagjegy legtutibb reggelije

nlc | 2021. Január 14.
Legszívesebben ki sem bújnál az ágyból. Nemhogy reggeli! Pedig ha valamivel legyőzheted az undok szürke reggeleket, az pár jutalomfalat, egyből a nap kezdetén.

Két kedvenc ételem van. Az egyik a szálloda reggeli büfékínálata, a másik az amerikai reggeli. Sajnos ez nem a mindennapok világa, és nyilván minden napot így kezdeni nemcsak az unalomhoz, de sok plusz kilóhoz is vezetne. A reggelihez való hozzáállás változhat a korral, évszakokkal is. Mindenesetre ha eddig nem ettél, próbáld ki. A rendszeres reggelizés hosszabb életet eredményez és jó hatással van az anyagcserére is. Próbáld ki, mi ajánlott a csillagjegyed szerint, és ami tetszik, építsd be a napirendedbe. Jó reggelt, szép napot!

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A horoszkóp királynője vagy. Így a legkiválóbb reggeli számodra az, amit másvalaki készít el, feltálal, majd eltakarít utánad. Azaz neked csak táplálkoznod kell és élvezni a fejedelmi falatokat. Természetesen imádod a nagy villásreggelit, ha ráérsz. És még jobban, ha egy gyönyörű étteremben szolgálják fel. Más napokon maradnak a zabszeletek és elviteles turmixok, aminek az elkészítésével szintén nem kell foglalkoznod.

Fotó: Pixabay

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindenféle egészséges reggeliért odavagy. Fehérjeturmix, hogy jól induljon a nap a szervezetednek is. Trendi avokádóban sült tükörtojás, hogy a legújabb divat szerint egyél. Amíg egészséges és menő, addig az a te ételed. Keress rá mindig a legújabb őrületre, és ha az Oroszlánnal eszel, ne felejtsetek el szelfizni is a csinos kajával együtt.

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szépség és elegancia a tereped, nincs ez másképp a reggeliddel sem. Finom, tápláló étel, csak legyen gyönyörűen elrendezve! Vagy rétegezett smoothie és jughurtos gabonapehely. Mindent csinosan elrendezel, mintha egy ételfotózásra készülne, és egyből jobb kedvre derülsz.

Fotó: Unsplash

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szereted kiélvezni az ízeket, bolondulsz a jó kávéért. A franciás reggeli kedvenced lehet, főleg napos időben egy teraszon ülve, az aznapi sajtóval együtt. Ha a kávé mellé valami igazán jó péksüteményt ehetsz, aznap már nem érhet csapás. Könnyű croissant házi gyümölcslekvárral vagy roppanós fahéjas csiga – aki ezzel ébreszt téged, tartsd meg örökre!

(via womenshealthmag)

Exit mobile version