Horoszkóp

Indítsd a napot a csillagjegyed szerint!

A reggel hangulata nem csupán a napodat, de az egész hetedet befolyásolhatja. Pláne, ha álomittasan az elérhetetlen nagy őt öntöd nyakon, az ébresztőnek szánt kávéddal bolyongva.

A csillagjegyed szerint meghatározható, milyen életmód való neked. Minden égövi jegyhez társul egy fontos testrész, és a személyiségjegyek is nagyrészt passzolnak. Más és más a jellemző energiaszint, sőt, adott napon belül is változó. Ha szeretnél csúcsformában lenni, próbáld ki a hozzád illő napindítást, és élvezd a hatását. A leendő nagy őt pedig inkább hívd el randira, mert a legközelebbi mosoda nem biztos, hogy a kedvenc helye.

reggel

Fotó: Unsplash

Vízöntő – a külvilág energiája a tiéd

Az a legjobb, ha házon kívül kezded – vagyis folytatod – a napot, amint kikeveredsz az ágyból. Gyors tisztálkodás, öltözés, és már nyomás otthonról. Különben a házban ragadsz. Ülj be egy kávézóba, hogy feltankold a reggeli energiát. Szép időben pedig vidd magaddal, és sétálj egy közeli parkba az újságoddal. A külvilágból nyered az erődet, így ébredsz fel igazán hatékonyan. Menj emberek közé, és mások reggeli sietsége és feszültsége legyen a te frissítőszered.

Skorpió – a tökéletes reggeli rutin

A reggeli rutinodat az Amerikai Psycho inspirálta, de a lényeg, hogy működik. Amint kinyitod a szemed az ágyban, egyből benne vagy sodrásban. Bármilyen későn érsz haza, még lefekvés előtt készítsd elő a ruháidat. Aztán amikor kiugrottál az ágyból, mehetsz is a terembe, egy intenzív edzésre. A gyors zuhany után jöhetnek a hírek a füledbe, hogy öltözés közben se veszíts időt. A szuperkajákból álló turmixot pedig fogyaszd a munkahely felé, így minden energiát becsatornáztál aznapra, amit csak lehet. A legjobb vagy ebben.

Mérleg – ugyanannyi idő mindenre

Csakis kiegyensúlyozott lehet a reggeled, ez nem vita tárgya. De ehhez szükséges, hogy legyen elég időd minden apróságot elvégezni, alaposan, dinamikusan. Kezdd a reggeli bőrápolással, aminek megvan a pontos módszere. Utána a szépítkezés, ugyanannyi időt rászánva. Majd a munkahelyi jegyzetek átfutása, hogy a gondolataidat is a megfelelő csapásirányra állítsd. Ha ugyanannyi időd van reggel a kötelességekre és saját magadra is, tökéletes lesz a balansz egész napra.

(via bustle)

Ez is érdekelhet reggel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top