Horoszkóp

Indítsd a reggelt a horoszkópod szerint!

Csillagjegyed meghatározza a lényedet, és ezt a tudást a napi bioritmusodban is felhasználhatod. Figyelj magadra, és ha jól indul a reggel, más hangulatban telik az egész napod.

Csodálkozol, hogy valaki hogyan bír éhgyomorra kávét inni, aztán pedig reggeli étkezés nélkül órákat eltölteni. Azt pedig egyenesen horrornak tartod, hogy valaki felkel hajnali ötkor, hogy másfél órás jógagyakorlását végigcsinálja, majd olyan kipihent, mintha 24 órát aludt volna végig. Sok mindenen múlik, hogy hogyan ébredsz, mennyi alvás kell neked, és milyen reggeli rutin szükséges, az elegendő energiához a nap végéig. Egyik fontos befolyásoló tényező a csillagjegyed.

reggeli

Fotó: Unsplash

Halak – a szundi-univerzum úrnője

Neked találták fel a „szundi” gombot! Kikászálódni az ágyból életed egyik legnagyobb feladata… amivel minden áldott nap szembesülsz. Muszáj beállítanod az ébresztődet korábbra, hogy elég idő maradjon a szundiknak is. Romantikus és finom lényedet fokozatosan ébresztgesd, gyújts meg egy gyertyát, párologtass frissítő olajat, vagy maradj az ágyban reggelizni. Sajnos nem úszod meg a korábban kelést, mert a te ritmusodhoz idő kell, viszont ha ezt megadod magadnak, késni sem fogsz, és kellemes lesz az egész napod.

Kos – reggeli energiarobbanás

Teljesen hullámzó az energiád, napközben teljesen váratlan időkben fáradsz ki, vagy egész nap lelombozottnak érzed magad. Amikor reggel felébredsz, nagyon lassan kerülsz képbe, teljesen álomittasan várod, hogy végre jöjjön az első hullám. Egy megoldás van: nem az árral haladsz, hanem magad irányítod azt! Ébredj a kedvenc energikus zenédre, majd táncra perdülve készülődj össze a reggeli edzésre. Igen, keress magadnak sportot, amit a munka előtt be tudsz iktatni, vagy vegyél egy kardiogépet otthonra. Ha reggel felturbózod a keringésed, már rögtön ébredés után búcsút mondhatsz az egész napos zombi-üzemmódnak.

Rák – mindent szépen, szervezetten

Muszáj pontosan követned a reggeli készülődési rendszeredet, különben kiborító napnak nézel elébe. Azzal jársz a legjobban, ha előkészítesz mindent másnapra, amit csak lehet. Válogasd ki a ruháidat, készítsd be a reggeli italod, keverj be müzlit, aminek éjszaka állnia kell. Szükséged van a rendszerre, amit reggelente követsz, de akkor leszel a legnyugodtabb, ha ennek nagy részét nem reggel kell összeszervezned. Hogy még harmonikusabban induljon a nap, az erős, izgató kávé helyett jobban jársz a zöld teával, ami felfrissít, de szép lassan fejti ki hatását.

(via bustle)

Ez is érdekelhet reggel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top