Horoszkóp

Így indul 3 csillagjegy reggele

A reggel mindenki számára kritikus időszak. Akár egyedül kell kimásznod az ágyból, akár a párodat is ki kell rángatnod, nem mindegy, hogyan indul és milyen energiát viszel magaddal aznapra.

Lehet, hogy azon szerencsések közé tartozol, aki a megcsörrenő ébresztő első hangjára kipattannak az ágyból, frissen, üdén. De az is lehet, hogy szükséged lenne egy traktorra, ami kivontat az alvókuckódból, majd egy tartálykocsira, ami a megfelelő mennyiségű kávéval kapcsolja be az agyadat és a testedet.
Amikor már önállóan élsz, kizárólag tiéd a felelősség, hogyan teszed könnyebbé a napod elindulását, vagy hogyan rontasz rajta. A csillagjegyed segít a megfelelő reggeli rutin kialakításában is. Csakis rajtad múlik, hogy betartod, és élvezed az energiával teli napindulás előnyeit.

reggel

Fotó: Pixabay

Ikrek – könnyed reggelek

Könnyen úszol az árral, veszed, amit ad az élet – és ezt a szemléletet a reggeli menetrendben is használni tudod. Kedveled a rituálékat, de nem vagy a rabjuk. Ha valami fontos dolgod van a szokottnál korábban, nem jelent gondot a zuhany alá pattanni, egyből éberen végiggondolni a következőket, és gyorsan elindulni. Ha ráérősebb a reggeled, nyugodtan teszel-veszel, élvezed a kávédat, nem probléma, hogy nem minden ugyanúgy zajlik mindennap. Reggelente különösen szociális vagy, így ha találkozókat kell ütemezni, vagy telefonon egyeztetni és írásban társalogni, időzítsd inkább a reggeli, délelőtti órákra.

Szűz – listával a legegyszerűbb

A szorgalmad páratlan, imádsz rendszerbe foglalni mindent. A reggeli álmosságban elmaradhatnak fontos dolgok, amitől kiakadnál, ezért lefekvés előtt listázd, mit is kell másnap reggel tenned, vagy mit tervezel. Tudod magadról pontosan, mitől indul jól a napod. Ezeket gondold végig és jegyzeteld. Egyszerű dolgokat: hajat mosni, reggeli jógagyakorlatok, zabkása, hírek átfutása, viráglocsolás. Aztán másnap felébredve elkezdheted ezeket szépen kipipálni, és ettől a rendszertől, na meg ha mindennel elkészülsz, remekül indul a napod.

Nyilas – összpontosíts a harmóniáért

Reggelente eléggé szét vagy esve, szükséged van valami útmutatásra, összpontosításra, hogy kiegyensúlyozottan induljon a napod. Ehhez magadba kell egy kicsit fordulnod, amire tökéletesen alkalmas a meditáció bármely formája. A meditációt jó, ha megelőzi a test átmozgatása, nyújtózz, végezz pár napköszöntő jógagyakorlatot, vagy kettő az egyben: sétáló meditációt. Ha megfelelően összeszedett és felfrissült vagy a rituálé után, kezdj el kifele figyelni. Először halk zenét kapcsolj be, majd jöhet az étel, egy tea és a friss hírek is.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top