Horoszkóp

Így kezdd a napot a csillagjegyed szerint

Ha a reggeled nem volt túl sikeres, és még mindig nem tudtál ráhangolódni az induló hétre, nézz utána: a csillagjegyednek megfelelő napindítással ezen is tudsz segíteni.

Irigykedsz azokra, akik reggel kilenckor a liftben arról csacsognak, hogy aznap már megváltották a világot? Hajnalban jógáztak, közben sült a párjuknak a friss kifli, és a fontos prezentáció előkészületei is megvoltak. Csodásan hangzik, de nem mindenki erre született! Sőt, egyeseknek az egészség rovására mehet, ha nem a személyiségüknek, csillagjegyüknek megfelelően indítják a napot.

reggel

Fotó: Unsplash

Bika – engedd felébredni a tested, lelked

Türelmes természeted a reggeleken sem hagy cserben. De ugyanezt követeld meg a világtól is, ne engedd, hogy az ébredés után magával rántson a külső világ. Ne ragadj egyből telefont, ráérnek a hírek, a munka, a közösségi oldalak újdonságai. Hagyd, hogy felébredjen a tested, az agyad, mert csak így tudsz megfelelő energiával felkészülni az előtted álló teendőkre. Készíts egy finom kávét, és idd meg ráérősen az ablaknál. Majd végezz pár nyújtó gyakorlatot, utána frissítő zuhany, és készen is állsz, hogy a legjobb formádat hozd nap végéig.

Oroszlán – először magaddal foglalkozz

Ha igazán szuper üzemmódban akarsz elindulni meghódítani a világot, csinálj valami kreatívat vagy önkifejezőt már korán reggel. Kelj egy kicsit korábban, hogy megírj egy halogatott levelet, vagy a naplóbejegyzésedet, de mindenképp valami olyat, ami nem kapcsolódik a munkához. Fontos, hogy az ágyból kiszállva ne nyomaszd egyből magad a rád váró feladatokkal, úgy nem fogsz megfelelően teljesíteni. De ha adsz magadnak egy kis extra időt a privát dolgaid számára, és létrehozol valamit, meglesz az erőd és az önbizalmad elérni mindent, amit aznapra neked dob a gép.

Bak – kívül, belül legyen rend

Ha tudod, hogy mi vár rád aznap, akkor tudsz nyugodtan és kirobbanó formában nekivágni a teendőknek. Így szerencsés, ha hétfő reggeleken áttekinted a hetedet, de mindennap szánj egy kis időt a naptárad és napi dolgok átgondolására. Szükséged van a külső rendre és térre, hogy tiszta lehessen a fejed. Ezért reggelente ágyazz be, tegyél rendet a konyhában. Készítsd elő a ruháidat, és amikor már minden rendezett, akkor te is készen állsz belevetni magad a hétbe. Ha marad időd, egy kis meditációval még összeszedettebbé és élesebbé válik az elméd. Indulj és tarolj!

(via bustle)

Ez is érdekelhet reggeli Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top