nlc.hu
Horoszkóp

Regelizz a horoszkópod szerint

Töltsd fel magad energiával, reggelizz a horoszkópod szerint!

A csillagjegyed meghatározza a tökéletes reggeli ételedet is. Ha mégis kézzel-lábbal tiltakozol ellene, gondold át: mit tehetsz magadévá belőle a rutinodba, amitől jobban indul a nap.

A reggeli rituálé része a táplálkozás. A tápanyag a testednek és az agyadnak kell, míg a készülődés és szokásaid a lelkednek és az elmédnek. Ha eddig teljesen máshogy étkeztél, most hallgass egy kicsit a csillagokra. Kezdd valami aprósággal, aztán legfeljebb kiderül, hogy imádod így indítani a napot.

reggeli protein turmix

Fotó: Pixabay

Nyilas – mixeld a fehérjét a saját energiáddal

Minden rásegítés nélkül kicsattansz az erőtől, már kora reggel. Gyorsan felkelni és irány valami mozgás. Ehhez viszont elengedhetetlen az energia, készíts magadnak egy fehérjeturmixot! Válassz hozzá szakboltban kapható alapot, és turbózd fel ízlés szerint. Chia mag, joghurt, gyümölcsök robbantják be a teljesítőképességedet. Ha finom és egészséges, na meg mindig változatos, neked jól indul a nap.

egészséges reggeli tál

Fotó: Unsplash

Bak — reggeli, tökéletesen időzítve

A gondolataid ébredéstől kezdve az időd tökéletes beosztásán és kihasználásán járnak. Igen, a reggeli is része a mátrixnak. Ezért jobb, ha olyat eszel, amit előző este már be tudsz készíteni. Egész éjjel áztatott zabpehely és magvak, amit csak beteszel a hűtőbe. Másnap gondolkodás nélkül keverheted bele a mézet és némi friss gyümölcsöt. Amíg alaposan megrágva elfogyasztod, meg tudod hallgatni a híreket is. Mindennek helye van a világodban, ettől halad minden ilyen flottul. 

zöld gyümölcsök zöldségek turmix

Fotó: Pixabay

Vízöntő – bármit, csak másképp

A lázadó csillagjegy szülötte vagy, szeretsz mindent máshogy csinálni, csak nehogy beállj a sorba. Persze, tudod jól, mik az egészséges reggeli étkek, de neked ennyi nem elég. A legmenőbb és legújabb trend szerint akarod élni az életed. A reggeli sem lehet kivétel. Próbálj ki pár zöld smoothie-t, például avokádóval, kivivel, mézes keksszel – vagy az előző esti hideg pizzával is. Amíg különc a cucc, és tökéletesen bejön neked, ki a francot érdekli, hogy mi van benne! Az meg pláne, hogy mit gondolnak mások. 

 

gyümölcs reggeli narancsszeletek

Fotó: Unsplash

Halak – először is ne felejtsd el

Oké, beszéljünk a helyes reggelizésről. De előbb ne felejts el: reggel, amikor felébredsz, utána jön a reggeli! Senki nem néz zizzentnek, csak tisztában vagyunk vele, hogy képes vagy az éhenhalásig vagy kiszáradásig álmodozni az épp aktuális legfontosabb témádról. A reggel amúgy is egy nehéz dolog számodra, szóval az evés valami egyszerű legyen. Mézes görög joghurt, vagy egy kis gyümölcs. Ha pedig mégis elfelejtenéd, azokra az esetekre vegyél pár csomag instant kását a munkahelyedre. Jó reggelt!

(via womenshealthmag)

Ez is érdekelhet reggeli Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top