Horoszkóp

Reggelizz a csillagjegyed szerint!

Ha megrögzött reggeliző vagy, megvannak a kedvenc napindító ételeid. Ha azt állítod, hogy soha nem bírtál reggel egy falatot sem enni, lehetséges, hogy nem a megfelelő finomsággal próbálkoztál.

A reggeli a legfontosabb étkezés a nap során. Nem kell a legnagyobb adagnak lennie, ahogy például a „reggelizz, mint egy király” kezdetű mondás tartja. De a szervezetnek szüksége van rá, hogy megkapja a megfelelő tápanyagot és energiát az induláshoz. 
Ha eddig azok közé tartoztál, akik üres gyomorral kezdték a harcot a mindennapok során, ideje kipróbálni, mit érdemes falatozni a csillagjegyed szerint. A rendszeres reggelizés akár 5 évvel meghosszabbítja az életed!

muffin

Fotó: Unsplash

Kos – egészséges és gyors muffin

Erős vagy energikus, képes vagy minden helyzetben gyorsan cselekedni. De ha leesik a vércukrod, oda a hév! Mivel állandóan rohansz, olyan reggelit válassz, ami gyorsan vagy akár útközben is elfogyasztható. Próbálj finom, tápláló muffint, amiben aszalt gyümölcs és az idegrendszernek is szuper magvak vannak. Tarts magadnál pár szem mandulát is, testben-lélekben szárnyalni fogsz!

reggeli

Fotó: Pixabay

Bika – kényelmesen elfogyasztott, meleg étel

Lassan indul a reggeled, és fél ember vagy, ha nem tudsz alaposan megreggelizni. Na persze ráérősen is, azaz ha rohannod kell az evéssel, utána te is és a gyomrod is haragosak lesztek. Állítsd be az ébresztődet kicsit korábbra, hogy frissen préseld a narancslevet, és legyen időd megfőzni vagy megsütni a tojásokat. Iktass be több napra is meleg reggelit – energiaszinted meghálálja.

reggeli

Fotó: Unsplash

Ikrek – minden napra a kedved szerint

Szereted a pörgős reggeleket, energikus vagy, és nem jelent gondot az első étkezés sem. Mindig több kedvenced van mindenből, így vagy a reggelivel is. Szereted a változatos táplálkozást, és egyszerre szeretsz többfélét látni az asztalon. Tarts otthon müzlit, kását, gyümölcsöt, tojást – és válogass az aznapi kedved szerint. 

croissant

Fotó: Unsplash

Rák – könnyed és kényeztető

Az egyszerű, könnyed reggeliket kedveled. „Olyan franciásan” – mondod, amikor finom, de nem túl laktató pékárut fogyasztasz dzsemmel egy kis tejeskávé mellé. Ha korán kelve már táplálót reggeliztél (például rostdús kását gyümölccsel), akkor szívesen kiegészíted tízóraira egy kényeztető croissant-nal. Tedd nyugodtan, a lelki békédhez szükséged van rá, hogy időnként megajándékozd magad.

(via womenshealthmag)

Ez is érdekelhet reggel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top