Ezek a csillagjegyek jobban érzik magukat egyedül, mint társaságban

nlc | 2021. Január 18.
Vannak, akik számára az egyedüllét igazi büntetés, ám olyanok is akadnak, akik valójában sokkal jobban érzik magukat, ha nem kell másokkal együtt lenniük...

A most következő négy csillagjegy szülötteit ne nagyon várd társaságba. Sokkal szívesebben vannak ugyanis egyedül.

Halak

A Halak csillagjegyű emberek kifejezetten szeretnek elmélyülni magukban, elkalandozni a saját fantáziavilágukban, emiatt pedig nem csupán, hogy nem zavarja őket, ha egyedül kell lenniük, de valójában kimondottan áldásos állapotként élik meg. Ha választhatnak, hogy felkelnek, összekészülnek és társaságba mennek vagy inkább egyedül maradnak otthon, az esetek többségében ez utóbbi mellett döntenek. Amikor pedig mégiscsak társaságban vannak – mert muszáj vagy mert rászánták magukat –, olyankor is igen gyakran vágynak arra, hogy végre ismét egyedül lehessenek.

Szűz

A Szűz szülötteire jellemző, hogy félénkek és óvatosak, emiatt kihívások elé állítja és egyben rendkívüli módon ki is meríti őket a társasági élet. Inkább csak olyankor mennek emberek közé, ha kötelező vagy ha úgy látják, hogy van értelme, funkciója a dolognak, ám gyakran még ilyenkor is kényszerként élik meg ezt a helyzetet. Sokkal szívesebben vannak magukban. Az egyedül töltött időt azonban sosem pazarolják el holmi céltalan lustálkodásra, ehelyett leggyakrabban elemzésre, tervezgetésre, illetve önfejlesztésre használják fel. 

Jól elvan egyedül (Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió meglehetősen magába forduló csillagjegy. A jegy szülöttei nem csupán, hogy szívesebben vannak egyedül, de gyakorta határozottan utálnak társaságban lenni. Számukra ugyanis nagyon fontos, hogy hallják a saját gondolataikat és folyamatosan a maguk által felállított rendszerben élhessenek, mások pedig csak összezavarják ezt a pontosan felépített világot, melyben mindennek megvan a helye. Ha ez megtörténik, kifejezetten frusztrálttá is válhatnak és akár akaratukon kívül is megbánthatnak embereket. Pedig semmi másra nem vágynak, csak hogy hagyják őket békén.

Bak

A Bakoknak különleges érzékük van ahhoz, hogy szinte bármilyen helyzetet, állapotot képesek legyenek szigorú kontroll alatt tartani, és nem kivétel ez alól az egyedüllét sem. A társaságot eleve nem különösebben igénylik, a körülöttük lévő emberek olykor csak akadályozzák őket abban, hogy a céljaik megvalósítására tudjanak fókuszálni. Márpedig számukra a tudatos, módszeres és kemény munka jóformán mindent felülír az életben. Mivel jellemzően kimértnek és távolságtartónak tűnnek, ezért mások sem feltétlenül keresik a társaságukat. Ők azonban ezt a legkevésbé sem bánják, sőt.

via

Még több horoszkóp:

Exit mobile version