nlc.hu
Horoszkóp

Az érzékeny Halak férfi biztosra megy

Így tesztel a Halak pasi egy kapcsolat kezdetén

A Halak csillagjegyű férfival kihívás lehet egy kapcsolat kezdete. Folyamatosan bizonyítani kell neki, hogy szereted, és ha ezt nem érzi eléggé, egyből tesztelni kezd.

Amikor egy érzékeny lelkű Halak férfival hoz össze a sors, néhány dologgal legyél tisztában. Romantikus álmodozó kedvesed rendkívül érzékeny lelkű csillagjegy. Többször vetette bele magát teljes nyitottsággal egy kapcsolatba, ahol végül összetört a szíve. Természetes, hogy egy idő után felépítette a védekező mechanizmusát: szeret meggyőződni róla, hogy akivel próbálkozik, annak ugyanolyan komolyak a szándékai, mint neki.
Ha valóban hosszú távra tervezel, és nem csupán játszol vele, ezekre a jelekre figyelj. Nem lerázni akar, csak megtudni: te mit akarsz valójában.

férfi nő randevú randi

Fotó: Unsplash

1. Távolságtartóvá válik

Amikor úgy érzed, hirtelen nem érdeklődik irántad, ne faggasd őt. Szörnyen zavaró, amikor úgy tűnik, ok nélkül történik – de ha ráöntöd a frusztrációdat, csak valóban eltávolodik. Gondolj arra, így szeretné megtudni, hogyan reagálsz különböző helyzetekben. Írj neki egy üzenetet, hogy bármikor ott vagy neki, ha szüksége van rád.

2. Hirtelen bezárkózik

Alapvetően nehezen nyílik meg a Halak, sokszor az ismerőseinek is. Bár az első randik alkalmával felszabadult, amikor komolyabbá válik a dolog, hirtelen magába fordul. Nem te mondtál vagy csináltál rosszat! Ő ijedt meg a gondolattól, hogy túl közel kerül hozzád, ezért inkább visszavesz a tempóból. Adj neki időt. Amikor ismét a régi, erősítsd meg: nyugodtan mondja el, ha rosszul csinálsz valamit, csak úgy fejlődhet a kapcsolat.

3. A barátai fontosabbá válnak

Már mögöttetek van pár élmény, de még nem adtátok át magatokat teljesen a kapcsolatnak. És akkor egyszeriben előtérbe kerülnek a haverok. Természetes, hogy egy új kapcsolattal fel kell állítani a rendszert, ahol egyensúlyban van a szerelem, a barátok és a család is. Használd ki ezt az időt, szervezz magadnak te is programot. Jelezd neki, hogy máskor időben szóljon, amúgy nem zavar, hogy velük van – ugyanis erre kíváncsi ezzel a húzással.

4. Provokálni kezd

Azt veszed észre, hogy számodra kellemetlen helyzetekbe visz bele. Apróságok, de a semmiből érkezve zavaró. Döntsd el, hogy mennyit ér ez a fiú. Maradj nyugodt, ne add meg neki az örömöt, hogy felbosszantod magad. Persze, ha túl messzire megy, jelezd! De ha inkább gyerekes próbálkozások, nevesd ki magadban, és vedd úgy, hogy ez egy lecke, ahol te is önuralmat tanulsz. Abbahagyja hamar, hidd el, mert nem annyira jó móka neki sem.

5. Megkérdőjelezi a hűségedet

A kapcsolat elején nem ismeritek egymást, így gyakran felmerül a kérdés: vajon csak én vagyok neki? A Halak számára ez még fontosabb. Pláne, ha olyan csillagjegyekkel hozza össze a sors, akiknek a hűség nincs az első helyen, mint az Ikrek, a Nyilas vagy a Vízöntő. Ha hűtlenségről faggat, legyél őszinte. Mondd el, ha volt már ilyen, és mondd el az okokat. Ha voltál megcsalva, arról is beszélj. Az őszinteség az egyetlen út, ami a bizalmához vezet.
Amikor ez megvan, a Halak férfi soha többé nem kérdőjelez meg, nem tesztel: csak szívből szeret.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top