nlc.hu
Horoszkóp

Skorpió nő és a Halak férfi szerelme

Így illik össze a Skorpió nő és a Halak férfi

A két vízjegy kapcsolata szenvedélyes, mély és érzelmes lehet. Mindketten hűséges és heves szeretők, akik mindent feladnak a szerelemért.

Az életre szóló kapcsolatot keresik, a lelki társukat – és meg is találhatják egymásban, ha néhány dologra odafigyelnek. Igaz, hogy a víz az őselemük, mégis sok mindenben különböznek.

menyasszony vőlegény kezek jegygyűrűvel

Fotó: Unsplash

Ebben különböznek

A kommunikációs stílusuk olyannyira eltérő, hogy abból könnyen kerekedik féltékenység vagy utálkozás. A Skorpió szenvedélyes és hatalomvágyó, a Halak pedig érzékeny és önfeláldozó. És amíg a Halak férfi az elejétől kezdve odavan a Skorpió nőért, szíve hölgye nagyon lassan adja át magát az érzéseinek. Mindezek ellenére kiválóan kiegészítik egymást.

 Ezt szeretik egymásban

A Halak férfi újító szellem, rendkívül magas érzelmi intelligenciával. Könnyedén érezteti szerelmével, hogy mennyire különleges. Gondoskodó és őszinte partner.
A Skorpió nő gyakorlatias, és miután szabadjára engedte az érzelmeit, megmutatkozik gyengéd, de szenvedélyes valódi arca. Lelkileg és testileg is kapcsolódni szeretne a párjához, és vele maradni mindörökre.

Így ösztönzik egymást

A fejlődés, a teljesség felé haladnak együtt. A Skorpió segít a Halaknak, hogy végre önmaga legyen, ő pedig megmutatja neki az élet valódi szépségeit.
Támogatják egymást, hogy elérjék együtt kitűzött céljaikat, és jobb emberek lesznek a kapcsolat által.

Kihívások a kapcsolatban

Túl jól ismerik egymást, így egy vita hevében egyből eltalálják a másik gyenge pontját. De míg a Skorpió nehezen bocsát meg, a Halak nem képes haraggal nézni álmai nőjére.
A Skorpiónak ki kell bírnia, hogy ne fojtsa meg, ne kínozza partnerét a változékony hangulata miatt. A Halaknak pedig meg kell tanulnia, hogy ne meneküljön a negatív érzések elől, hanem fogadja el és dolgozza fel azokat.

Összeillenek?

  • Szexualitás és intimitás – 70%
  • Bizalom – 65%
  • Kommunikáció és intellektus – 90%
  • Érzelmek – 99%
  • Értékrend – 75%
  • Közös érdeklődés – 85%

Összességében: 81%

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top