nlc.hu
Horoszkóp

5 csillagjegy közül kerülnek ki az energiavámpírok

Ezek a legmérgezőbb csillagjegyek egy párkapcsolatban

Ha találkoztál már olyan emberrel, aki mellett kellemetlenül érezted magad, vagy azt, hogy kevesebb az energiád: biztosan mérgező személlyel volt dolgod.

Amikor nagyon sokat dolgozol a belső béke és harmónia eléréséért, érdemes elkerülni azokat a személyeket, akik energiavámpírként veszélyesek rád nézve. Főként, ha társkeresésben vagy, azzal légy óvatos, akinek a környezetében egyszerűen nem tudsz nyugodt és pozitív maradni. A mérgező személyiségek leggyakrabban öt csillagjegy közül kerülnek ki.

szomorú nő

Fotó: Pixabay

1. Skorpió (október 23. – november 21.)

Párkapcsolatai során képes megőrülni. Súlyos játszmákba megy bele, hajlamos addig mosni az agyadat, amíg csak ő lesz számodra – se család, se barátok, de a végén már önmagadat sem találod. Ez a Skorpió nem törődik a vágyaiddal, szükségleteiddel, pláne a szeretteiddel nem. Menekülj!

2. Ikrek (május 21. – június 21.)

Fogalma sincs, mit akar az élettől, a problémák elől pedig egyenesen menekül. Amikor már annyi mindent a szőnyeg alá söpört, hogy nem bír tőle létezni, a semmiből borítja rád az asztalt. Hibás vagy: mindenért! Nem tudja kontrollálni az érzelmeit, az életét, ezt a frusztrációt éli ki rajtad. Ne hagyd magad.

3. Bika (április 20. – május 20.)

Az Ikrekkel szemben, ő mindent kontroll alatt tart, és téged is szeretne. A kezdetektől fogva nem hagyja, hogy egyedül legyél. Mivel ő maga bizonytalan, tudat alatt azt akarja elérni, hogy másoknak is rossz legyen. Bármit teszel, nem elég jó neki. Ha ő jobban tudja, hagyd rá – hagyd el.

4. Bak (december 22. – január 19.)

Nagyon intelligens, de sajnos nem feltétlenül jó szándékkal használja ezt a képességét. Másnak mutatja magát neked is, és teljesen másnak a külvilág számára. Felhasználja a legbelső gondolataidat, titkaidat, hogy előnyt szerezzen. Ugyanis nem bírja elviselni, hogy sikeresebb vagy nála, és igyekszik lerombolni az önbizalmadat. Rosszul hangzik, ugye?

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádja előadni, hogy ő az áldozat a kapcsolatban, miközben megfojt téged az állandó kérdéseivel és féltékenységével. Természetesen saját bizonytalansága áll a háttérben, ezért akar birtokolni teljesen. Folyton ellenőrizni akar, és a munkatársaidra is féltékeny: itt az idő továbbállni.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top