3 csillagjegy, akit nem enged felnőni az anyukájuk

nlc | 2021. Május 25.
Ha már jó ideje egyedül élsz, vagy saját családod van, pontosan tudod, mennyire zavaró az olyan szülő, aki nem veszi tudomásul: önálló életed van.

Senki nincs ott reggel, hogy elkészítse a kakaódat, vagy hogy elintézze a közművekkel való macerát. Találtál önállóan munkahelyet, társat, esetleg már gyerekeid vannak, akikről te magad gondoskodsz. Az anyukád pedig egyszerűen képtelen felfogni: felnőtt vagy, és a magad útját járod!

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

A család számodra a legfontosabb, és élvezed, hogy a szüleid gyereke lehetsz a mai napig. De az édesanyád sajnos nem érzi a határokat. Nehéz elfogadnia, hogy egyszerre vagy az ő kicsikéje, és valaki másnak a párja vagy a szülője. Meg kell értenie, hogy amikor hazamész, és elfogadod a kényeztetést, az nem jelenti azt, hogy ugyanakkor nem vagy képes tudatos felnőttként cselekedni, dönteni. Megbántódhat, de végre el kell fogadnia: nem vagy már gyerek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Annyira vágysz a harmóniára, hogy nem vagy képes nemet mondani anyukádnak, pedig a párod felé húz a szíved. Pontosan érzi, hogy hezitálsz, ezt használja ki tudat alatt. Úgy érzi, elveszít téged, pedig büszkének kéne lennie rád, hiszen ő is benne van, hogy milyen sikeres felnőtt lettél. Ezt magyarázd el neki, és segíts magára találnia. Ha teljes lesz az élete, hagyja, hogy te is éld a magadét.

Bak (december 22. – január 19.)

A hagyományok, a családod értékrendje generációkon át központi helyen van, amit nagyon is tisztelsz. Saját elképzelésed van, hogyan alakítsd a magadét, de az édesanyád úgy fogja fel, hogy elutasítod a tradíciókat. Ő az irányítás elvesztésétől fél, te pedig attól, a gyerekeid megsínylik az összecsapást. Pedig akkor mutatsz nekik jó példát, ha látják: ki lehet törni a szülők árnyékából. Részletesen beszéld meg anyukáddal, te hogyan szeretnéd csinálni az életed… Ha belelát, nem érzi azt, hogy kívülálló szeretnél lenni.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version