nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a költözés

Ezek a csillagjegyek hagyják el legnehezebben a mamahotelt

A most következő csillagjegyek szülöttei körében egyáltalán nem ritka, hogy jócskán felnőtt emberként is a szülői házban ragadnak, akkor is, ha már megengedhetnék maguknak, hogy önálló életet kezdjenek. Ilyen a természetük.

Bika

A Bika imádja a kényelmet és azt, ha kiszolgálják. És ugyan mi más is lehetne kényelmesebb a mamahotelnél? Ő az, aki nem csupán, hogy nem költözik ki a szülői házból, de magától értetődőnek veszi az ezzel járó „ellátást” is, egyáltalán nem zavarja, ha még huszonévesen vagy akár harminc fölött is anyu főz-mos rá. Mi több, a költségekbe is csak akkor száll be, ha a szülei azt már kifejezetten kérik, magától ezt sem tenné meg. 

Rák

A Rák nem elsősorban lustaságból vagy a felelősségvállalástól tartva nem költözik el a szüleitől, hanem egyszerűen azért, mert annyira jó velük a kapcsolata. A lehető legtermészetesebb közeg számára a családi fészek, melyet gyerekkorától kezdve megszokott. Egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak mások arról, hogy felnőtt fejjel is a szüleivel él. A kirepülésre végül sokszor csak akkor kerül sor, amikor saját családot alapít, de a jegy szülötteinek körében az sem ritkaság, hogy a párját, házastársát is maga mellé költözteti a szülői házba, ahová később aztán a saját gyermekei is születnek.

Kényelmes a mamahotel

Kényelmes a mamahotel (Illusztráció: Getty Images)

Bak

A Bak rendkívül megfontolt csillagjegy, aki minden lépést alaposan megtervez, mielőtt a tettek mezejére lépne. Nincs ez másképp a szülői ház elhagyását illetően sem. Pontosan tudja, mekkora felelősséggel jár az önálló élet megkezdése, éppen azért nem kapkodja el, inkább módszeresen felkészül rá. Esze ágában nincs összeköltözni a barátaival egy lepukkant albérletben, amit közösen is alig tudnak kifizetni. Inkább otthon marad, tanul, jó állást szerez és saját otthonra spórol, miközben viszont arról sem feledkezik meg, hogy lehetőségeihez mérten a szüleit is támogassa. Nem siet sehová, a célt tartja szem előtt.

Halak

A Halak ugyan már tinédzserként is gyakran álmodozik arról, mennyire menő lesz majd különköltözni, amikor azonban valóban eljön ennek az ideje, vagy akár a konkrét lehetősége is, jó eséllyel megtorpan és inkább a mamahotelben ragad. Az érzékeny természetű Halakat ugyanis egyszerűen megijeszti, hogy önállóan kell megállnia a helyét a világban, melyet oly gyakran érez túl gyorsnak és túl zajosnak a saját habitusához képest. Számára a családi otthon elsősorban védőburok. Ha végül aztán mégis elhagyja, akár egész életén át visszavágyik oda. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top