nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy kemény kezű anya

Ők a legszigorúbb anyák a horoszkóp szerint

A körülményektől is függ, ki, mennyire próbálja vagy tudja fegyelmezetten nevelni a gyermekét.

Ha egyedül neveled a gyerekeidet, vagy az apa munkája miatt kénytelen vagy elvégezni a szülői teendők oroszlánrészét, muszáj sokkal szigorúbban fellépned, hogy minden flottul menjen.
A végletes szigor és a teljesen liberális nevelés között számos lépcsőfok van, de a horoszkóp is befolyásolja, hogy alapból milyen anya leszel. Fejlődni pedig mindig lehet: ha lazulnod kell, abba az irányba is, és ha keményebben kell fogni a gyeplőt, azon is tudsz változtatni.

anya és lánya közti szakadék

Fotó: Unsplash

3. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tisztában vagy vele, hogy túlzottan maximalista vagy. Ez a gyermeknevelésben is megmutatkozik, kínos lelkiismeretességedben. Szeretnéd, ha a gyereked jól teljesítene az iskolában, a művészetekben, mozgás és társas kapcsolatok terén. Ennek megfelelően szigorú rend szerint irányítod az életét, ami megnehezíti az ő életét, a tiédet és a többi családtagét is.

2. Bika (április 20. – május 20.)

Aggodalmas szülő vagy, a legjobban az akaszt ki, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan te elképzelted. Makacs bikaságod jellegzetessége ez, akkor is igazad van, ha nincs igazad. Mindenképpen szeretnéd a gyerekedet a saját hitrendszeredre és erkölcsi értékrendedre nevelni, függetlenül attól, hogy egy idő után kialakul a sajátjuk, és szembemennek a tiéddel.

1. Bak (december 22. – január 19.)

Végletesen praktikus vagy, mindent a racionális oldaláról közelítesz meg. Néha kifejezetten érzéketlen tudsz lenni, pedig nem magyarázatra lenne szüksége a gyermekednek, hanem csak ölelésre, babusgatásra. Ez az a vonásod, ami miatt a legszigorúbb anyának tartanak. Akármennyire is próbál hozzád kapcsolódni a gyereked, nehezedre esik ugyanazzal az érzelemmel fordulni felé.

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top