nlc.hu
Horoszkóp

Ennyi gyereke lesz a föld jegyűeknek

Ilyen szülő leszel, ha föld elemű a csillagjegyed

Ha elgondolkodtál már azon, milyen leszel szülőként, segítünk tovább szőni az ábrándot. A csillagok elárulják, hogyan viszonyulsz az utódokhoz, és azt is megtippelik, hány gyermeked lesz.

A szorgalmas, kitartó föld elemű csillagjegyek szülötteként kiváló szülő leszel. A Bika, a Szűz és a Bak közös jellemzője, hogy két lábbal áll a földön. Képes leszel csodálatosan átadni az értékrendedet leendő utódaidnak. Gyermekkor csak egy van, így nagyon igyekszel, hogy az tökéletes legyen.

anya apa újszülöttel

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Két gyermeked jelenti majd számodra az egész világot. Eközben határozott szülő leszel, aki mindig képes megregulázni a gyerekeket. Elvárod, hogy tiszteljenek, cserébe teljesíted minden kívánságukat. Te magad is keményen megdolgozol mindenért, és nekik is ezt a példát adod át. Ha akarnak valamit, azért tenniük is kell. Igaz barátjuk leszel, akivel őszintén megbeszélik majd minden gondjukat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.

Egy gyermeked lesz, akivel végtelenül boldog leszel. Azért nem vállalsz többet, mert úgy érzed, csak egy gyereknek leszel képes tökéletes szülője lenni. Minden szeretetedet is figyelmedet neki szenteled, a legszerencsésebbnek érezheti magát. Mindig a legtöbbet hozod ki magadból, hogy ott legyél neki, nem számítanak a körülmények. Ha emellett megtalálod a partnereddel is az egyensúlyt, tökéletes családi életre számíthattok.

Bak (december 22. – január 19.)

Három édes gyermeked lesz, és mindegyikre iszonyatosan büszke leszel. Kiváló szervező vagy, így mellettük a karriered sem szenved csorbát. Szuper csapatot alkottok majd, és olyan harmóniát hozol létre a család, a munka és a háztartás terén, ami remek példa lesz bármilyen nemű utód számára. A pároddal a problémákat nagyon jól kezelitek majd, a gyerekek érzései lesznek a legfontosabbak, mert mindketten tisztában vagytok vele: gyermekkor csak egy van.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top